Bernadette Jiwa

Intuitia

PRP: 39 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
27.9 Lei

Cum sa-ti transformi instinctele de zi cu zi in idei revolutionare

Cum sa-ti transformi instinctele de zi cu zi in idei revolutionare

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

2 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Intuitia

Format
14,5 x 20,5 cm
Număr pagini
208
Editura
Publica
Autor
Bernadette Jiwa
Anul publicării
2018
ISBN
9786067223231

Rezumat Intuitia - Bernadette Jiwa

De unde se va ivi următoarea ta idee extraordinară? Din analiza fluxului de date brute? Dintr-o sesiune de brainstorming corporatist? Dintr-un focus grup cu clienții? Sau poate de undeva mai de aproape?


Oamenii de succes nu așteaptă dovezi că ideea lor va merge. Au încredere în instinctul lor și trec la treabă. În Intuiția, Bernadette Jiwa îți arată cum să controlezi puterea intuiției proprii ca să recunoști oportunitățile pe care alții le ratează și ca să vii cu acea idee extraordinară pe care o așteaptă lumea. Cartea explorează intuițiile pline de inspirație ale altora, de la cea care a dus la lansarea renumitului brand GoldieBlox la alta care l-a ajutat pe un doctor să reducă rata mortalității infantile la nivel global.


Plină de povești de succes, exerciții de introspecție și sugestii de luat notițe, Intuiția este ghidul indispensabil, care te va ajuta să îți dezvolți potențialul unic și să îți descoperi ideile câștigătoare.


Cu toate că luarea deciziilor în mod informat reprezintă o abilitate de afaceri utilă, Bernadette Jiwa ne reamintește că instinctul și curajul rămân superioare. Intuiția merge și mai departe, arătându-ți cum să cultivi această abilitate importantă în moduri practice.


Steve Clayton, povestitor-șef la Microsoft


Intuiția aruncă lumină asupra adevăratului motor al succesului în afaceri: instinctele care locuiesc în fiecare dintre noi.


Ken Segall, autorul cărții Think Simple


În centrul oricărei afaceri mari se află un lider cu o minte, o inimă și un spirit curioase. Intuiția te ajută să ajungi la aceste calități valoroase, dar trecute cu vederea atât de ușor, ca să îți deblochezi cele mai îndrăznețe idei.


Chip Conley, consilier strategic la Airbnb


Bernadette Jiwa ne reamintește că, dacă ne dorim să ajungem departe, trebuie să ne folosim de capacitățile noastre profund umane și nu doar de date și tehnologie


Chris Bruzzo, director de marketing la Electronic Arts (EA)

Detalii produs
Despre Bernadette Jiwa
Bernadette Jiwa
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Bernadette Jiwa inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Bernadette Jiwa se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Bernadette Jiwa. Fiecare carte scrisa de Bernadette Jiwa este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Bernadette Jiwa in categoria Bernadette Jiwa astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Intuitia
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


De la același autor

-28.5%
Intuitia

Intuitia

PRP: 39 Lei 27.9 Lei
PRP: 39 Lei

27.9 Lei