Onufrie Vințeler

intalniri cu Mitropolitul Bartolomeu

PRP: 20 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
19 Lei
Adauga in cos

Adaugă în coș

Livrare în România

2-4 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

2-4 zile lucrătoare

5 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații intalniri cu Mitropolitul Bartolomeu

Format
120x200
Număr pagini
62
Editura
Scoala Ardeleana
Autor
Onufrie Vințeler
Anul publicării
2021
ISBN
9786067977219

Rezumat intalniri cu Mitropolitul Bartolomeu - Onufrie Vințeler

Î.P.S. Mitropolitul Bartolomeu Valeriu Anania a fost o personalitate multilaterală, care a lăsat urme adânci și nepieritoare în toate domeniile sale de activitate. Puține persoane, încă din tinerețe, încearcă cele mai diferite sfere de preocupări. Printre acestea se numără și eruditul Valeriu Anania. După ce, în anul 1943, își ia bacalaureatul, devine student la Facultatea de Medicină și la Conservatorul de Muzică din Cluj. A fost membru al Uniunii Scriitorilor din România. Opera sa literară, în proză sau poezie, este apreciată și în prezent. Un efort titanic de informare și de scriere i-au cerut diortosirea și adnotarea Sfintei Scripturi, o „muncă de ocnaș” care a durat un deceniu. Tocmai în acea perioadă, contactele noastre au fost cele mai frecvente și mai prolifice. Sincer spun că orice cuvânt pronunțat de Preasfinția Sa îl savuram, mă delecta. Mereu mă gândesc: oare de ce oameni de seamă trebuie să sufere atât? (Onufrie Vințeler)
Detalii produs
Despre Onufrie Vințeler
Onufrie Vințeler
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Onufrie Vințeler inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Onufrie Vințeler se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Onufrie Vințeler. Fiecare carte scrisa de Onufrie Vințeler este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Onufrie Vințeler in categoria Onufrie Vințeler astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


PRP: 20 Lei

19 Lei