Dana Kaveli

Incredibilul Sylvester

PRP: 34 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
30.6 Lei

Povestea în ucraineană, la sfârşitul cărţii

Povestea în ucraineană, la sfârşitul cărţii

Adauga in cos

Adaugă în coș

Livrare în România

2-4 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

2-4 zile lucrătoare

6 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Incredibilul Sylvester

Format
200x250
Număr pagini
40
Editura
Humanitas
Autor
Dana Kaveli
Anul publicării
2022
ISBN
9789735076757

Rezumat Incredibilul Sylvester - Dana Kaveli

Sylvester, un şoricel de culoare gri, care doarme într-un baschet în casa unui băieţel pe nume Tim, se simte foarte singur pentru că oamenii se tem de el. Nu-i de mirare că a ajuns să-şi dorească să fie altceva: o pasăre, o floare, ba chiar şi o pară!

Într-o bună zi, Sylvester se trezeşte în acordurile unei muzici fără seamăn: e Tim, care cântă la vioară, iar melodia minunată şi dorinţa de-a cânta şi el sunt de-ajuns să-l facă pe şoricel să-şi meşterească un instrument pe măsura lui şi să iasă din ascunzătoare. „Eşti incredibil, Sylvester!“ îi spune Tim auzindu-l, iar cei doi încep să exerseze şi să-şi petreacă timpul împreună, aşa cum fac doar cei mai buni prieteni.

 

O poveste înduioşătoare despre bucuria de a fi tu însuţi, despre încrederea în forţele proprii şi despre prietenia adevărată, care se naşte atunci când împărtăşeşti cu ceilalţi aceleaşi pasiuni şi aceleaşi visuri.

Detalii produs
Despre Dana Kaveli
Dana Kaveli
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Dana Kaveli inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Dana Kaveli se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Dana Kaveli. Fiecare carte scrisa de Dana Kaveli este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Dana Kaveli in categoria Dana Kaveli astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


PRP: 34 Lei

30.6 Lei