PRP: 12 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
7.68 Lei
Adauga in cos

Adaugă în coș

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

6 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Increderea

Format
110x200
Număr pagini
120
Editura
Sophia
Autor
Haralambos Papadopoulos
Anul publicării
2021

Rezumat Increderea - Haralambos Papadopoulos

Nădejdea în Dumnezeu și în pronia Sa • Cunoașterea de sine • Asumarea răspunderii • Schimbarea atitudinii față de viață • Acceptarea durerii E foarte important să înțelegem că încrederea în pronia lui Dumnezeu este neîndoielnic izbăvitoare și mântuitoare, dar nicicum nu ne va scăpa de ispitele și încercările vieții. Însă ea ne va întări convingerea că atât cele pe care le înțelegem, cât și cele ce scapă puterii noastre de înțelegere nu sunt întâmplătoare, ci au un sens în existența noastră. Negreșit, toate acestea vor fi însoțite de ex­­periența prezenței mângâietoare și întăritoare a Domnului, Care nu ne va lăsa niciodată singuri și neajutorați. * * * Golgota este un loc comun tuturor oamenilor. S‑o acceptăm și să o folosim spre sfințirea noastră. Ușor? Deloc. Prin harul lui Dumnezeu însă poa­te deveni realitate, trăire de zi cu zi. Arta vieții creștine este cum putem trece marea învolburată fără a ne îneca, fără a ne pierde.
Detalii produs
Despre Haralambos Papadopoulos
Haralambos Papadopoulos
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Haralambos Papadopoulos inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Haralambos Papadopoulos se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Haralambos Papadopoulos. Fiecare carte scrisa de Haralambos Papadopoulos este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Haralambos Papadopoulos in categoria Haralambos Papadopoulos astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


De la același autor

Viata fara retete

Viata fara retete

PRP: 16 Lei

12.8 Lei

PRP: 12 Lei

7.68 Lei