Brigitte SalinasCatherine SerresFrançoise Kretz-IdasJeanine VillaniNicole HerrStéphanie Grison

Imi place la gradinita + Invat si ma distrez (3-4 ani, 4-5 ani)

PRP: 138 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
65 Lei

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

6 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații - Imi place la gradinita 3-4 ani

Format
230x285
Număr pagini
72
Editura
Bookzone
Autor
Françoise Kretz-Idas,
Brigitte Salinas
Anul publicării
2021
ISBN
9786069700952
Limba
Română
Vezi toate specificațiile

Rezumat Imi place la gradinita + Invat si ma distrez (3-4 ani, 4-5 ani) - Catherine Serres, Stéphanie Grison, Brigitte Salinas, Jeanine Villani, Françoise Kretz-Idas, Nicole Herr

Caiete de activități special concepute pentru copiii de 3-5 ani de către profesori și consilieri pedagogici.


Cei mici vor învăța și se vor distra prin intermediul exerciţiilor de scris, citit, matematică și limba engleză, versurilor haioase și jocurilor atractive, toate având un grad de dificultate progresiv, astfel încât copiii să-și dezvolte noi abilități pas cu pas. Iar pentru finalizarea fiecărei lecții, primesc stickere recompensă colorate!


În plus, cărțile vin cu explicații suplimentare pentru părinți, ca aceștia să-i ajute pe micuți să-și atingă obiectivele urmărite și să deprindă abilitatea exersată prin fiecare exercițiu.

 

Cum îi ajută pe copii

-         Îi ajută să se familiarizeze cu limbajul oral și cu limbajul scris, pregătind terenul pentru deprinderea cititului și a scrisului;

-         Învață matematică: număratul de la 1 la 10, disting formele geometrice şi mărimile și multe altele;

-         Învață lucruri importante despre ei și despre mediul înconjurător: părţile corpului şi cele cinci simţuri, animale și plante, succesiunea momentelor zilei, noțiunea de familie etc.;

-         Le dezvoltă abilitățile senzoriale și motrice cu ajutorul activităților practice distractive;

-         Învață cuvinte de bază în limba engleză cu ajutorul ilustrațiilor prietenoase;

-         Devin mai independenți și capătă mai multă încredere în ei;

-         Le creează spațiul perfect de interacțiune și distracție cu părinții;

-         Își pot vedea și aprecia progresul cu ajutorul stickerelor recompensă.


Recenzii de la părinți


Caiete educative cu ilustrații atractive

„Foarte mulțumită de aceste caiete educative cu ilustrații atractive. Fiicei mele îi face mare plăcere să termine toate exercițiile, indiferent că e vorba de scris, citit sau numere, mai ales când la finalul lor o așteaptă stickerele vesele – atunci știe că a reușit și e foarte entuziasmată. Recomand cu drag!” – Delorme, Amazon

 

Esențial pentru revizuirea cunoștințelor în vacanță

„Acest caiet complet și adecvat vârstei este esențial în timpul vacanței pentru a revizui și a îmbunătăți cunoștințele copilului, pentru a fi gata de întoarcerea la grădiniță.” – Yonyon, Amazon

 

Activitățile practice sunt un adevărat plus

„Caiet care recapitulează conceptele învățate la grădiniță. Fiicei mele i-a plăcut să facă fiecare exercițiu și joculeț, toate fiind distractive și adaptate vârstei. Activitățile practice de la final sunt un adevărat plus, deoarece permit copilului să se distreze și să creeze cu ușurință. La rândul meu, am apreciat în mod deosebit că am putut petrece timp de calitate cu fiica mea, având în vedere că toate activitățile cărții presupun și implicarea unui părinte.” – Stefany Claire, Amazon

 

Simplu și atractiv

„Este simplu și atractiv, vesel și frumos ilustrat, iar principiul stickerelor drept recompensă este foarte popular în rândul micuților.” – Emeline B, Amazon

 

Exercițiile sunt potrivite vârstei

„Fiicei mele i-a plăcut foarte mult să parcurgă acest caiet de vacanță. Este foarte variat și colorat, cu multe exerciții potrivite vârstei.” – Amandine Malicet, Amazon

 

Perfect!

„Perfect! Cuprinde tot ce avem nevoie pentru a menține proaspete cunoștințele copiilor noștri în timpul vacanțelor. Aceștia adoră să facă exercițiile distractive din carte.” – Sandra Navarro, Amazon

Detalii produse
Despre Catherine Serres
Catherine  Serres
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Catherine Serres inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Catherine Serres se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Catherine Serres. Fiecare carte scrisa de Catherine Serres este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Catherine Serres in categoria Catherine Serres astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Stéphanie Grison
Stéphanie Grison
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Stéphanie Grison inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Stéphanie Grison se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Stéphanie Grison. Fiecare carte scrisa de Stéphanie Grison este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Stéphanie Grison in categoria Stéphanie Grison astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Brigitte Salinas
Brigitte Salinas
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Brigitte Salinas inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Brigitte Salinas se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Brigitte Salinas. Fiecare carte scrisa de Brigitte Salinas este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Brigitte Salinas in categoria Brigitte Salinas astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Jeanine Villani
Jeanine Villani
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Jeanine Villani inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Jeanine Villani se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Jeanine Villani. Fiecare carte scrisa de Jeanine Villani este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Jeanine Villani in categoria Jeanine Villani astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Françoise Kretz-Idas
Françoise Kretz-Idas
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Françoise Kretz-Idas inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Françoise Kretz-Idas se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Françoise Kretz-Idas. Fiecare carte scrisa de Françoise Kretz-Idas este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Françoise Kretz-Idas in categoria Françoise Kretz-Idas astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Nicole Herr
Nicole Herr
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Nicole Herr inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Nicole Herr se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Nicole Herr. Fiecare carte scrisa de Nicole Herr este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Nicole Herr in categoria Nicole Herr astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

5

1 recenzie

5 stele

1

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


C

Cristina Dobrila

Recomand! 👍

O super carte pentru copiii de gradinita. Noi le-am achizitionat 2 pana acum, cea pentru 3-4 ani, si cea pentru 4-5 ani. A fost captivata de aceste carti. Sunt calitative, au stickere, abordeaza teme in concordanta cu programa de la gradinita. Astept sa mai creasca fetita, pentru a cumpara si cea pentru 5-6 ani.

Recenzie pentru cartea Imi place la gradinita 4-5 ani

1

Răspunde

Comentarii(0)

Alte carti din categoriile: Carti pentru copii, Carti educative, Carti 3-5 ani

Nou
-10%
-25.6%
BestSeller
-25.6%
-33.7%
Eliza nu se da bătută

Eliza nu se da bătută

PRP: 30 Lei 19.9 Lei
BestSeller
-25.6%
Bluey - Blue si familia ei

Bluey - Blue si familia ei

PRP: 39 Lei 29 Lei
-33.7%
Robert nu se mai enervează

Robert nu se mai enervează

PRP: 30 Lei 19.9 Lei
-35.1%
BestSeller
-33.3%
Scriem si numaram

Scriem si numaram

PRP: 30 Lei 20 Lei
Soacra cu trei nurori

Soacra cu trei nurori

3.5 Lei
BestSeller
-57.8%
Pachet Emoțiile Sarei

Pachet Emoțiile Sarei

PRP: 116 Lei 49 Lei
BestSeller
-20.4%
-3.3%
Lia si Capitanul Bunatate

Lia si Capitanul Bunatate

PRP: 30 Lei 29 Lei
-23.1%
Danila Prepeleac

Danila Prepeleac

3.5 Lei
Cenuşăreasa

Cenuşăreasa

3.5 Lei
-17%
-31.4%
Marea aventură a lui Mario

Marea aventură a lui Mario

PRP: 29 Lei 19.9 Lei
-15%
 Tup. Imposibil e doar un cuvant

Tup. Imposibil e doar un cuvant

PRP: 65 Lei 55.25 Lei

Cumparate impreuna cu Imi place la gradinita + Invat si ma distrez (3-4 ani, 4-5 ani)

Pliant literele alfabetului

Pliant literele alfabetului

2.5 Lei
Transport
gratuit
-45.6%
Pachet Invatam cu Fixiki

Pachet Invatam cu Fixiki

PRP: 90 Lei 49 Lei
-25%
201 carte de activitati 3+

201 carte de activitati 3+

PRP: 29.9 Lei 22.42 Lei
-25%
201 carte de activitati 4+

201 carte de activitati 4+

PRP: 29.9 Lei 22.42 Lei
PRP: 138 Lei

65 Lei