PRP: 49 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
41.6 Lei

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

5 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații iLove

Format
130x200
Număr pagini
288
Editura
Trei
Autor
Naomi Gibson
Anul publicării
2023

Rezumat iLove - Naomi Gibson

La început a fost o singură linie de cod. După trei ani, l-am botezat Henry.


O intrigă modernă și întunecată care explorează complexitatea și posibilitățile inteligenței artificiale, analizând și teme umane mai ample — răzbunarea, durerea, dragostea și iertarea.

Lydia lucrează de mulți ani la crearea unei Inteligențe Artificiale, Henry — încă dinainte de accidentul în care a murit frățiorul său și care-i bântuie coșmarurile; încă dinainte să plece tatăl ei, lăsându-le pe ea și pe mama sa chinuitor de singure; încă dinainte ca prietena ei cea mai bună să-i devină cel mai înverșunat dușman.

Acum, Henry e puternic, inteligent, iubitor și înspăimântător de eficient: Lydia și-a construit singură iubitul perfect, într-un hard-disk plin de linii de cod.

Dar ce este Henry cu adevărat? Și cât de departe e dispus să meargă ca să fie tot ce-și dorește Lydia?


„Cu un ritm rapid și foarte atrăgător (…), romanul aduce în atenție dileme etice solide, cum ar fi dacă o Inteligență Artificială poate pricepe măcar moralitatea omenească. Este ușor să înțelegi problemele Lydiei. O combinație de Frankenstein cu Eu, Robotul." – Kirkus Reviews


„Cartea te obligă să n-o lași din mână până nu o termini." – The Irish Times


„Sunt uluit. Un thriller YA bazat pe ideile de suferință și răzbunare, de moralitate și tovărășie. Frankenstein și Carrie pentru era codării/inteligenței artificiale!" – Lee Newberry

Detalii produs
  • iLove iLove
  • Format 130x200
  • Număr pagini 288
  • Editura Trei
  • Autor Naomi Gibson
  • Anul publicării 2023
  • ISBN 9786064016782
  • Scor Bestseller
Despre Naomi Gibson
Naomi Gibson
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Naomi Gibson inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Naomi Gibson se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Naomi Gibson. Fiecare carte scrisa de Naomi Gibson este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Naomi Gibson in categoria Naomi Gibson astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
iLove
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


PRP: 49 Lei

41.6 Lei