A. DiepoldM. Dawidowski

Idei Creative 112 - Decoratiuni Interioare Din Beton - Pentru Incepatori

13.39 Lei

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

3 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Idei Creative 112 - Decoratiuni Interioare Din Beton - Pentru Incepatori

Format
230x160 mm
Număr pagini
32
Editura
Casa
Autor
A. Diepold,
M. Dawidowski
Anul publicării
2015
ISBN
9786068527796

Rezumat Idei Creative 112 - Decoratiuni Interioare Din Beton - Pentru Incepatori - M. Dawidowski, A. Diepold

Pana nu demult, acest material rece si gri era de neimaginat ca si componenta principala a decoratiunilor interioare. Mai nou insa, aspectul sau rustic, natural, nu inceteaza sa isi atraga noi adepti. Betonul este rezistent, se modeleaza usor si, nu in
Detalii produs
Despre M. Dawidowski
M. Dawidowski
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre M. Dawidowski inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. M. Dawidowski se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale M. Dawidowski. Fiecare carte scrisa de M. Dawidowski este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre M. Dawidowski in categoria M. Dawidowski astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Idei Creative 114 - Decoratiuni Interioare Din Beton - Pentru Avansati, Idei Creative 112 - Decoratiuni Interioare Din Beton - Pentru Incepatori
Despre A. Diepold
A. Diepold
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre A. Diepold inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. A. Diepold se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale A. Diepold. Fiecare carte scrisa de A. Diepold este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre A. Diepold in categoria A. Diepold astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Idei Creative 112 - Decoratiuni Interioare Din Beton - Pentru Incepatori
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


13.39 Lei