PRP: 42 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
33.6 Lei
Povestea vorbește despre o fetiță de 6 ani care se simte dată la o parte atunci când în familia ei apare Petru, frățiorul născut prematur. Urmăriți-o pe Gloria în aventura ei și aflați la ce concluzii ajunge.
Povestea vorbește despre o fetiță de 6 ani care se simte dată la o parte atunci când în familia ei apare Petru, frățiorul născut prematur. Urmăriți-o pe Gloria în aventura ei și aflați la ce concluzii ajunge.
Adauga in cos

Adaugă în coș

Livrare în România

1-2 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-2 zile lucrătoare

3 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Gloria si unicornul magic

Editura
DPH
Autor
Tily Niculae,
Ana Nicolescu,
Miruna Mărgărit,
Monica Popescu,
Laura Frunza
ISBN
5948489355349

Rezumat Gloria si unicornul magic - Tily Niculae, Miruna Mărgărit, Laura Frunza, Monica Popescu, Ana Nicolescu

Povestea vorbește despre o fetiță de 6 ani care se simte dată la o parte atunci când în familia ei apare Petru, frățiorul născut prematur.

Convinsă că părinții nu o mai iubesc și că toată dragostea lor s-a îndreptat către Petru, Gloria se hotărăște să plece de acasă și să-și caute altă familie.

Urmăriți-o pe Gloria în aventura ei și aflați la ce concluzii ajunge.

7% din vânzări merg către Asociatia Unu si Unu, singura asociație de părinți din România care luptă pentru drepturile copiilor născuți prematur .

Pentru că OameniiSuntMagia și împreună putem înfăptui miracole și pentru că, la nivel mondial unul din zece copii se naște prematur, Didactica Publishing House a ales să sprijine Asociația Unu și Unu, singura asociație de părinți din România care luptă pentru drepturile prematurilor.

Detalii produs
Despre Tily Niculae
Tily Niculae
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Tily Niculae inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Tily Niculae se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Tily Niculae. Fiecare carte scrisa de Tily Niculae este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Tily Niculae in categoria Tily Niculae astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Miruna Mărgărit
Miruna Mărgărit
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Miruna Mărgărit inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Miruna Mărgărit se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Miruna Mărgărit. Fiecare carte scrisa de Miruna Mărgărit este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Miruna Mărgărit in categoria Miruna Mărgărit astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Laura Frunza
Laura Frunza
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Laura Frunza inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Laura Frunza se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Laura Frunza. Fiecare carte scrisa de Laura Frunza este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Laura Frunza in categoria Laura Frunza astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Monica Popescu
Monica Popescu
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Monica Popescu inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Monica Popescu se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Monica Popescu. Fiecare carte scrisa de Monica Popescu este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Monica Popescu in categoria Monica Popescu astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Ana Nicolescu
Ana Nicolescu
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Ana Nicolescu inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Ana Nicolescu se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Ana Nicolescu. Fiecare carte scrisa de Ana Nicolescu este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Ana Nicolescu in categoria Ana Nicolescu astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


De la același autor

PRP: 42 Lei

33.6 Lei