PRP: 42 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
28.4 Lei
Povestea vorbește despre o fetiță de 6 ani care se simte dată la o parte atunci când în familia ei apare Petru, frățiorul născut prematur. Urmăriți-o pe Gloria în aventura ei și aflați la ce concluzii ajunge.
Povestea vorbește despre o fetiță de 6 ani care se simte dată la o parte atunci când în familia ei apare Petru, frățiorul născut prematur. Urmăriți-o pe Gloria în aventura ei și aflați la ce concluzii ajunge.

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

4 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Gloria si unicornul magic

Editura
DPH
Autor
Tily Niculae,
Ana Nicolescu,
Miruna Mărgărit,
Monica Popescu,
Laura Frunza
ISBN
5948489355349

Rezumat Gloria si unicornul magic - Ana Nicolescu, Tily Niculae, Laura Frunza, Miruna Mărgărit, Monica Popescu

Povestea vorbește despre o fetiță de 6 ani care se simte dată la o parte atunci când în familia ei apare Petru, frățiorul născut prematur.

Convinsă că părinții nu o mai iubesc și că toată dragostea lor s-a îndreptat către Petru, Gloria se hotărăște să plece de acasă și să-și caute altă familie.

Urmăriți-o pe Gloria în aventura ei și aflați la ce concluzii ajunge.

7% din vânzări merg către Asociatia Unu si Unu, singura asociație de părinți din România care luptă pentru drepturile copiilor născuți prematur .

Pentru că OameniiSuntMagia și împreună putem înfăptui miracole și pentru că, la nivel mondial unul din zece copii se naște prematur, Didactica Publishing House a ales să sprijine Asociația Unu și Unu, singura asociație de părinți din România care luptă pentru drepturile prematurilor.

Detalii produs
Despre Ana Nicolescu
Ana Nicolescu
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Ana Nicolescu inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Ana Nicolescu se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Ana Nicolescu. Fiecare carte scrisa de Ana Nicolescu este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Ana Nicolescu in categoria Ana Nicolescu astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Gloria și unicornul magic
Despre Tily Niculae
Tily Niculae
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Tily Niculae inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Tily Niculae se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Tily Niculae. Fiecare carte scrisa de Tily Niculae este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Tily Niculae in categoria Tily Niculae astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Retete sofisticate, Gloria și unicornul magic
Despre Laura Frunza
Laura Frunza
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Laura Frunza inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Laura Frunza se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Laura Frunza. Fiecare carte scrisa de Laura Frunza este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Laura Frunza in categoria Laura Frunza astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Miruna Mărgărit
Miruna Mărgărit
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Miruna Mărgărit inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Miruna Mărgărit se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Miruna Mărgărit. Fiecare carte scrisa de Miruna Mărgărit este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Miruna Mărgărit in categoria Miruna Mărgărit astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Gloria și unicornul magic
Despre Monica Popescu
Monica Popescu
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Monica Popescu inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Monica Popescu se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Monica Popescu. Fiecare carte scrisa de Monica Popescu este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Monica Popescu in categoria Monica Popescu astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Gloria și unicornul magic
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


De la același autor

-19.1%
Retete sofisticate

Retete sofisticate

PRP: 19 Lei 15.37 Lei
-42.3%
Frumoasa adormită

Frumoasa adormită

PRP: 3 Lei 1.73 Lei
-31.4%
Zâna Măseluță

Zâna Măseluță

PRP: 29 Lei 19.9 Lei
-22.2%
-25.6%
Bluey – La plaja

Bluey – La plaja

PRP: 39 Lei 29 Lei
-33.3%
-33.3%
-33.3%
Teo invata sa fie curajos

Teo invata sa fie curajos

PRP: 30 Lei 20 Lei
-15.2%
-29%
Mami, te iubesc!

Mami, te iubesc!

PRP: 24.99 Lei 17.74 Lei
-3.3%
Lia si Capitanul Bunatate

Lia si Capitanul Bunatate

PRP: 30 Lei 29 Lei
-17%
Cenuşăreasa

Cenuşăreasa

3.5 Lei
-4.7%
Conni si olita

Conni si olita

PRP: 14.9 Lei 14.2 Lei
-29.3%
Țup în Lumea Nouă

Țup în Lumea Nouă

PRP: 65 Lei 45.94 Lei
PRP: 42 Lei

28.4 Lei