Ghiorghita Ciocoi

Ghidul manastirilor din Romania

PRP: 35 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
28 Lei
Adauga in cos

Adaugă în coș

Livrare în România

2-4 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

2-4 zile lucrătoare

3 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Ghidul manastirilor din Romania

Format
145x230
Număr pagini
380
Editura
Sophia
Autor
Ghiorghita Ciocoi
Anul publicării
2017

Rezumat Ghidul manastirilor din Romania - Ghiorghita Ciocoi

Conține hartă Porţile mănăstirilor româneşti se deschid spre noi îm­bi­in­du‑ne cu tihna sfintelor slujbe, cu mireasmă de tămâie şi sfinte moaşte. Din icoane şi fresce nepreţui­te, veşnicia priveşte în ochii noştri, şi în frumuseţea ei se topesc grijile vieţii de zi cu zi. Glasul de clopote şi de toacă, vechea cântare bizantină ne cheamă la închinare şi rugăciune, la odihnă pentru sufletul obosit şi tămăduire pentru suferinţele trupului. CEL MAI CUPRINZĂTOR GHID AL MĂNĂSTIRILOR DIN ROMÂNIA În noua ediţie a Ghidului – îmbogăţită şi ­actualizată – sunt cuprinse informaţii amănunţite despre istorie, ­arhitectură, moaşte şi icoane făcătoare de minuni, căi de acces, hartă, date de contact.
Detalii produs
Despre Ghiorghita Ciocoi
 Ghiorghita Ciocoi
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Ghiorghita Ciocoi inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Ghiorghita Ciocoi se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Ghiorghita Ciocoi. Fiecare carte scrisa de Ghiorghita Ciocoi este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Ghiorghita Ciocoi in categoria Ghiorghita Ciocoi astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


PRP: 35 Lei

28 Lei