John Scalzi

Foc mistuitor

PRP: 39.99 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
34 Lei

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

6 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Foc mistuitor

Format
130x200
Număr pagini
272
Editura
Nemira
Autor
John Scalzi
Anul publicării
2020
ISBN
9786064309952

Rezumat Foc mistuitor - John Scalzi

A doua parte din seria INTERDEPENDENȚA. Bestseller New York Times & USA Today. Continuarea romanului Prăbușirea imperiului (Premiul Locus 2018).   Interdependența imperiul interstelar al umanității e pe marginea prăpastiei. Fluxul – calea de a călători între stele – e pe cale de dispariție lăsând sisteme și civilizații întregi în izolare absolută. Împăraxul Grayland a II-a e gata să ia măsuri extraordinare ca să ajute omenirea să supraviețuiască chiar dacă cei din jurul ei cred că amenințarea e doar un mit. În afara dezastrului iminent există și amenințarea unui război civil dus în saloanele celor puternici în piețe sau în lăcașurile de cult la fel de violent ca cel dintre navele spațiale. Împăraxul și aliații săi sunt înțelepți și plini de resurse dar la fel sunt și dușmanii lor – iar conflictul va cuprinde întreaga umanitate ca un foc mistuitor.  „Un tur de forță uluitor: John Scalzi are o imaginație explozivă și un umor care extinde granițele science fiction-ului.“Library Journal „După o zi în care se tot ascunsese și se furișase împreună cu mercenarii chestiune prea supărătoare pentru a fi povestită sau chiar readusă în gânduri Nadashe ajunse la bordul cinciarului personal al mamei sale Poți da toată vina pe mine. Lui Nadashe i se părea o extravaganță aproape de neconceput faptul că mama ei folosea un cinciar ca să se deplaseze de la un sistem solar la altul dar pe de altă parte mama ei nu locuia cu adevărat niciunde altundeva. Cinciarul era casa ei chiar și atunci când era parcat pe orbita planetei Terhathum. Nu cobora niciodată pe planetă și nici în Basantapur cel mai mare oraș de pe planetă. Ei bine așa a fost înțelegerea își zise Nadashe. Tata a luat planeta Terhathum. Mamei i-a rămas restul universului.“

Detalii produs
Despre John Scalzi
John Scalzi
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre John Scalzi inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. John Scalzi se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale John Scalzi. Fiecare carte scrisa de John Scalzi este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre John Scalzi in categoria John Scalzi astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


De la același autor

Alte carti din categoriile: Beletristica, Carti fantasy

-20.4%
Lightlark

Lightlark

PRP: 49 Lei 39 Lei
-40.8%
Un gram de furie

Un gram de furie

PRP: 49 Lei 29 Lei
-20%
Vrăjile se scriu cu sânge

Vrăjile se scriu cu sânge

PRP: 49.9 Lei 39.9 Lei
BestSeller
-50.8%
-15%
-10%
Femeile Weyward

Femeile Weyward

PRP: 49.9 Lei 44.9 Lei
-33.9%
Gallant. Conacul Bântuit

Gallant. Conacul Bântuit

PRP: 59 Lei 39 Lei
-15%
-20.4%
Atlas și cei șase aleși

Atlas și cei șase aleși

PRP: 49 Lei 39 Lei
-25.5%
-43.5%
LORE

LORE

PRP: 69 Lei 39 Lei
-39%
Legendarii

Legendarii

PRP: 49 Lei 29.9 Lei
-10%
Magia sângelui

Magia sângelui

PRP: 49.9 Lei 44.9 Lei
-8.4%
Văduva de Fier

Văduva de Fier

PRP: 49 Lei 44.9 Lei
-23.9%
Cartea nopții

Cartea nopții

PRP: 59 Lei 44.9 Lei
-33.9%
PRP: 39.99 Lei

34 Lei