Alexandra Floriana NemeșAndreea Pleșa

Fiziopatologie. Partea a III-a. Aparatul digestiv. Aparatul renourinar

PRP: 45 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
39.6 Lei
Adauga in cos

Adaugă în coș

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

6 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Fiziopatologie. Partea a III-a. Aparatul digestiv. Aparatul renourinar

Format
170x240
Număr pagini
198
Editura
Pro Universitaria
Autor
Alexandra Floriana Nemeș,
Andreea Pleșa
Anul publicării
2022
ISBN
9786062610104

Rezumat Fiziopatologie. Partea a III-a. Aparatul digestiv. Aparatul renourinar - Alexandra Floriana Nemeș, Andreea Pleșa

Prof. univ. dr. Medic primar pneumolog Medic specialist pediatru Doctor în științe medicale Competențe: Explorări Funcționale Respiratorii speciale, Managementul Serviciilor de Sănătate, Somnologie Nivel I+II Universitatea „Titu Maiorescu”, Facultatea de Medicină București, Disciplina Fiziopatologie Institutul de Pneumoftiziologie, București

Detalii produs
Despre Alexandra Floriana Nemeș
Alexandra Floriana Nemeș
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Alexandra Floriana Nemeș inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Alexandra Floriana Nemeș se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Alexandra Floriana Nemeș. Fiecare carte scrisa de Alexandra Floriana Nemeș este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Alexandra Floriana Nemeș in categoria Alexandra Floriana Nemeș astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Andreea Pleșa
Andreea Pleșa
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Andreea Pleșa inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Andreea Pleșa se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Andreea Pleșa. Fiecare carte scrisa de Andreea Pleșa este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Andreea Pleșa in categoria Andreea Pleșa astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


PRP: 45 Lei

39.6 Lei