PRP: 25 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
20 Lei
Există în jurul nostru atâtea materiale cu ajutorul cărora, cu puțină îndemânare și fantezie, se pot crea lucrări frumoase
Există în jurul nostru atâtea materiale cu ajutorul cărora, cu puțină îndemânare și fantezie, se pot crea lucrări frumoase
Adauga in cos

Adaugă în coș

Livrare în România

1-2 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-2 zile lucrătoare

6 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Fantezii florale

Editura
DPH
Autor
Constanța Nistor,
Daniela Coman
ISBN
5948489350511

Rezumat Fantezii florale - Daniela Coman, Constanța Nistor

Cea mai frumoasă creație a naturii sunt florile. Ele ne încântă privirea prin gingășie, farmec, textură și perfecțiune. Ne bucură sufletul, ne vindecă rănile, ne fac să uităm de problemele cotidiene. Iată de ce buchetul de flori primit în dar este cadoul cel mai prețuit.

Dar cea mai mare bucurie este atunci când tu, copil sau adult, încerci să recreezi frumosul din natură.

Există în jurul nostru atâtea materiale cu ajutorul cărora, cu puțină îndemânare și fantezie, se pot crea lucrări frumoase! Semințe, coji, nasturi, resturi textile, fire de ață, scoici, melcișori, răzătură de creion, pietricele și multe, multe altele, pe lângă care trecem fără să le observăm, pot constitui materia primă a unor compoziții reușite.

Detalii produs
Despre Daniela Coman
Daniela Coman
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Daniela Coman inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Daniela Coman se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Daniela Coman. Fiecare carte scrisa de Daniela Coman este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Daniela Coman in categoria Daniela Coman astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Constanța Nistor
Constanța Nistor
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Constanța Nistor inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Constanța Nistor se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Constanța Nistor. Fiecare carte scrisa de Constanța Nistor este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Constanța Nistor in categoria Constanța Nistor astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


PRP: 25 Lei

20 Lei