Agnes Voica Bogdan AntoheFlorin AntoheLucia PopaMarius Antonescu

Evaluarea Nationala 2024. Matematica si stiinte - Clasa 6

PRP: 25 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
23.75 Lei

Livrare în România

2-4 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

2-4 zile lucrătoare

4 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Evaluarea Nationala 2024. Matematica si stiinte - Clasa 6

Format
200x260
Număr pagini
104
Editura
Paralela 45
Autor
Florin Antohe,
Marius Antonescu,
Agnes Voica,
Lucia Popa,
Bogdan Antohe
Anul publicării
2023
ISBN
9789734739295

Rezumat Evaluarea Nationala 2024. Matematica si stiinte - Clasa 6 - Marius Antonescu, Agnes Voica, Bogdan Antohe, Florin Antohe, Lucia Popa

Lucrarea de fata se adreseaza elevilor de clasa a 6-a care, la finalul anului scolar, vor sustine proba de "Matematica si Stiinte" din cadrul Evaluarii Nationale. Elaborata in conformitate cu programele scolare in vigoare, cartea cuprinde 42 de teste de evaluare transdisciplinara cu sugestii de rezolvare.

 

Aceasta evaluare are deja o traditie de cativa ani in invatamantul romanesc. Ea nu reprezinta un examen sau un concurs, ci are un caracter formativ, de diagnoza si prognoza, cadrul didactic urmarind de fapt optimizarea, reglarea si ameliorarea procesului de predare-invatare. Rezultatele obtinute la aceasta evaluare ofera profesorului posibilitatea de a elabora planuri individualizate de invatare, iar parintilor, un reper al progresului scolar al propriilor copii.

Detalii produs
Despre Marius Antonescu
Marius Antonescu
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Marius Antonescu inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Marius Antonescu se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Marius Antonescu. Fiecare carte scrisa de Marius Antonescu este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Marius Antonescu in categoria Marius Antonescu astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Evaluarea Nationala 2024. Matematica si stiinte - Clasa 6
Despre Agnes Voica
Agnes Voica
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Agnes Voica inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Agnes Voica se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Agnes Voica. Fiecare carte scrisa de Agnes Voica este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Agnes Voica in categoria Agnes Voica astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Evaluarea Nationala 2024. Matematica si stiinte - Clasa 6
Despre Bogdan Antohe
 Bogdan Antohe
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Bogdan Antohe inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Bogdan Antohe se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Bogdan Antohe. Fiecare carte scrisa de Bogdan Antohe este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Bogdan Antohe in categoria Bogdan Antohe astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Evaluarea Nationala 2024. Matematica si stiinte - Clasa 6
Despre Florin Antohe
Florin Antohe
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Florin Antohe inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Florin Antohe se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Florin Antohe. Fiecare carte scrisa de Florin Antohe este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Florin Antohe in categoria Florin Antohe astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Evaluarea Nationala 2024. Matematica si stiinte - Clasa 6
Despre Lucia Popa
Lucia Popa
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Lucia Popa inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Lucia Popa se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Lucia Popa. Fiecare carte scrisa de Lucia Popa este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Lucia Popa in categoria Lucia Popa astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Evaluarea Nationala 2024. Matematica si stiinte - Clasa 6
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


De la același autor

Alte carti din categoriile: Manuale si auxiliare scolare, Auxiliare scolare

-22%
Dictări progresive cls. 1

Dictări progresive cls. 1

PRP: 8.5 Lei 6.63 Lei
PRP: 25 Lei

23.75 Lei