Adrian ZanoschiDorel LuchianGabriel PopaGheorghe Iurea

Evaluarea Nationala 2024. Matematica - Clasa 8

PRP: 35 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
32.9 Lei
Produs indisponibil

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

6 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Evaluarea Nationala 2024. Matematica - Clasa 8

Dimensiune
200x260
Număr pagini
296
Editura
Paralela 45
Autor
Dorel Luchian,
Adrian Zanoschi,
Gheorghe Iurea,
Gabriel Popa
Anul publicării
2023
ISBN
9789734739547

Rezumat Evaluarea Nationala 2024. Matematica - Clasa 8 - Gabriel Popa, Adrian Zanoschi, Dorel Luchian, Gheorghe Iurea

Lucrarea Matematica. Evaluarea Nationala vine in intampinarea asteptarilor elevilor si profesorilor aflati pe traseul pregatirii Evaluarii Nationale, prin aprofundarea si consolidarea continuturilor prevazute de programa scolara si de cerintele modelului de subiect de examen.

 

Tinand seama de competentele vizate prin programa de examen, precum si de exigentele firesti ale studiului matematicii, am gandit o structura complexa si eficienta, lucrarea continand un memorator, 14 teme / lectii recapitulative din materia pentru examen a claselor V-VIII si 80 de teste dupa modelul subiectului de examen. La primele teste, elevul poate completa raspunsul in spatiul alocat, ca un exercitiu de redactare necesar in perspectiva viitoarelor evaluari, care impun un ritm de lucru si niste obiective precise. In plus, copiii si antrenorii lor au posibilitatea de a studia metodic baremele specifice noului tip de subiect, testele fiind insotite de raspunsuri si sugestii de rezolvare care le ofera un feedback necesar si imediat, astfel incat nivelul de pregatire se poate verifica prin autoevaluare.

Problemele au, in general, un caracter aplicativ, dar si unul ludic, iar reperele teoretice constituie o forma utila de sistematizare a aparatului conceptual necesar rezolvarii subiectelor, precum si lucrului de zi cu zi, in clasa si acasa.

Detalii produs
Despre Gabriel Popa
Gabriel Popa
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Gabriel Popa inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Gabriel Popa se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Gabriel Popa. Fiecare carte scrisa de Gabriel Popa este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Gabriel Popa in categoria Gabriel Popa astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Adrian Zanoschi
Adrian Zanoschi
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Adrian Zanoschi inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Adrian Zanoschi se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Adrian Zanoschi. Fiecare carte scrisa de Adrian Zanoschi este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Adrian Zanoschi in categoria Adrian Zanoschi astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Dorel Luchian
Dorel Luchian
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Dorel Luchian inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Dorel Luchian se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Dorel Luchian. Fiecare carte scrisa de Dorel Luchian este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Dorel Luchian in categoria Dorel Luchian astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Evaluarea Nationala 2024. Matematica - Clasa 8, Matematica - Clasa 8 - Standard
Despre Gheorghe Iurea
Gheorghe Iurea
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Gheorghe Iurea inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Gheorghe Iurea se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Gheorghe Iurea. Fiecare carte scrisa de Gheorghe Iurea este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Gheorghe Iurea in categoria Gheorghe Iurea astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


Alte carti din categoriile: Manuale si auxiliare scolare, Auxiliare scolare

-5%
Dictări progresive cls. 1

Dictări progresive cls. 1

8.5 Lei
-5%
-28.1%

Cumparate impreuna cu Evaluarea Nationala 2024. Matematica - Clasa 8

PRP: 35 Lei

32.9 Lei