Elena ChukhlantsevaJohanna Jarvinen-TaubertPaivi Valtonen

ERI. Invatamantul finlandez in practica

Ce, de ce și cum
PRP: 60 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
48 Lei

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

3 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații ERI. Invatamantul finlandez in practica

Format
130x200
Număr pagini
320
Editura
Curtea Veche
Autor
Elena Chukhlantseva,
Paivi Valtonen,
Johanna Jarvinen-Taubert
Anul publicării
2024
ISBN
9786064416384

Rezumat ERI. Invatamantul finlandez in practica - Elena Chukhlantseva, Paivi Valtonen, Johanna Jarvinen-Taubert

Cum ar arăta o Românie educată? După multe eforturi, am reușit în sfârșit să avem o nouă lege a învățământului. Bună sau rea, pe placul unora sau criticată de alții, important este că o avem. Acum trebuie s-o implementăm. Noua lege a educației din Finlanda a fost declicul unei transformări majore. Sau poate necesitatea transformării majore a învățământului finlandez i-a determinat pe guvernanți să conceapă o nouă lege, cu tot ce a ținut de implementarea ei. Și la noi este (încă) un nou început.

Suntem în plină schimbare climatică, societală, politică și tehnologică. Viteza transformării este enormă, iar presiunea pe care o suportăm zilnic este pe măsură. Dacă noi, adulții, ne aflăm într-o asemenea stare, ce facem cu copiii noștri? Cum îi sfătuim și cum îi pregătim pentru lumea pe care am creat-o? Cum îi ajutăm, astfel încât să poată reacționa cu succes la schimbare? În anul în care apare această carte, România are cel mai mare buget pentru educație din istorie. E încă departe de ce ne-am dori, însă mai mult decât am sperat.

Detalii produs
Despre Elena Chukhlantseva
Elena Chukhlantseva
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Elena Chukhlantseva inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Elena Chukhlantseva se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Elena Chukhlantseva. Fiecare carte scrisa de Elena Chukhlantseva este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Elena Chukhlantseva in categoria Elena Chukhlantseva astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
ERI. Învățământul finlandez în practică
Despre Paivi Valtonen
Paivi Valtonen
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Paivi Valtonen inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Paivi Valtonen se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Paivi Valtonen. Fiecare carte scrisa de Paivi Valtonen este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Paivi Valtonen in categoria Paivi Valtonen astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
ERI. Învățământul finlandez în practică
Despre Johanna Jarvinen-Taubert
Johanna Jarvinen-Taubert
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Johanna Jarvinen-Taubert inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Johanna Jarvinen-Taubert se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Johanna Jarvinen-Taubert. Fiecare carte scrisa de Johanna Jarvinen-Taubert este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Johanna Jarvinen-Taubert in categoria Johanna Jarvinen-Taubert astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
ERI. Învățământul finlandez în practică
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


De la același autor

Alte carti din categoriile: Manuale si auxiliare scolare

Dictări progresive cls. 1

Dictări progresive cls. 1

8.5 Lei
-10.1%
PRP: 60 Lei

48 Lei