Ramona Delia Popescu

Drept parlamentar

PRP: 55 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
48.4 Lei
Adauga in cos

Adaugă în coș

Livrare în România

1-2 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-2 zile lucrătoare

4 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Drept parlamentar

Număr pagini
308
Editura
Universul Juridic
Autor
Ramona Delia Popescu
Anul publicării
2021
ISBN
9786063909108

Rezumat Drept parlamentar - Ramona Delia Popescu

Lucrarea a fost conceputa pentru a facilita atat invatarea pentru studentii de anul IV la materia Drept parlamentar, cat si pentru a oferi un punct de plecare pentru practicienii dreptului constitutional in analiza diferitelor probleme juridice legate de structura, organizarea si functionarea institutiei Parlamentului.

 

Lucrarea este structurata in 12 capitole care trateaza cele mai importante aspecte privind institutia Parlamentului (aparitie si rol, competenta, structura, organizare, functionare, statutul si raspunderea parlamentarilor, actele Parlamentului, proceduri parlamentare), precum si raporturile constitutionale dintre Parlament si celelalte autoritati publice, dar si rolul Parlamentului in procedura legislativa la nivelul Uniunii Europene si raportul cu Parlamentul European.

 

Sunt prezentate aspecte legate de institutia Parlamentului dintr-o perspectiva teoretica, dar si dintr-o perspectiva practica, fiind analizate numeroase decizii ale Curtii Constitutionale care au clarificat atat probleme juridice de interpretare a Constitutiei, rezultate din conflicte juridice constitutionale dintre Parlament si autoritatile publice consacrate in Titlul III al Constitutiei, cat si aspecte privind structura, organizarea si functionarea institutiei Parlamentului.

 

Se adreseaza:

- studentilor care se pregatesc la materia Drept parlamentar;

- masteranzilor, doctoranzilor in domeniul dreptului constitutional;

- functionarilor parlamentari;

- functionarilor publici din administratia publica centrala;

- nu in ultimul rand, practicienilor.

Detalii produs
Despre Ramona Delia Popescu
Ramona Delia Popescu
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Ramona Delia Popescu inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Ramona Delia Popescu se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Ramona Delia Popescu. Fiecare carte scrisa de Ramona Delia Popescu este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Ramona Delia Popescu in categoria Ramona Delia Popescu astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


Ofertele zilei

ore,

min,

sec
PRP: 55 Lei

48.4 Lei