Andrew Crumey

Domnul Mee

PRP: 29 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
23.2 Lei
Produs indisponibil

Livrare în România

2-4 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

2-4 zile lucrătoare

3 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Domnul Mee

Format
130x200
Număr pagini
304
Editura
Univers
Autor
Andrew Crumey
Anul publicării
2012
ISBN
9789993113270

Rezumat Domnul Mee - Andrew Crumey

„Domnul Mee nu este numai un deliciu intelectual, ci o meditaţie tulburătoare despre aspiraţii şi dorinţă.“ Hilary Mantel, New York Times Andrew Crumey s-a născut la Glasgow în 1961, unde a urmat şi cursurile Universităţii St. Andrews, obţinându-şi diploma în fizică teoretică şi matematică. A scris recenzii literare pentru Scotland on Sunday, şi mai apoi a lucrat ca redactor literar pentru acelaşi ziar, renunţând la acest post după ce a primit Northern Rock Foundation Writer’s Award pentru romanul Sputnik Caledonia. Romanul său de debut, publicat în 1994, Music, in a Foreign Language a fost bine primit de către criticii britanici, fiind nominalizat la Premiul Guardian pentru ficţiune. Cel de-al patrulea roman, Mr Mee, publicat în 2000, a concurat pentru Booker Prize şi IMPAC, iar Mobius Dick (2004), a fost una dintre cărţile finaliste pentru Commonwealth Writers’ Prize. Care este legătura între Jean-Jacques Rousseau, inventarea Internetului, Proust şi silogisme? Este oare focul o fiinţă vie, aşa cum credea vechea sectă a xanticilor? În căutarea unei cărţi dispărute, Enciclopedia lui Rosier, un savant trecut de optzeci de ani, domnul Mee, descoperă pentru prima dată în viaţă ordinatorul, paginile de web, anatomia feminină şi tehnologia modernă, într-un “roman al ideilor, în tradiţia lui Italo Calvino, Borges şi Kundera.“ Publishers Weekly „Andrew Crumey este printre cei trei sau patru scriitori moderni pe care-i prefer – un romancier inteligent, amuzant, alert şi original care nu m-a dezamăgit niciodată.“ Jonathan Coe, The Guardian „Am o slăbiciune pentru cărţile lui Andrew Crumey. Spun asta deoarece, de câte ori le citesc în săli de aşteptare sau în tren, oamenii se uită dezaprobator la mine, pentru că râd singur… Ca un magician, Crumey jonglează cu tot felul de subiecte – haosul şi coincidenţele, mecanica cuantică, telepatia, psihanaliza şi multe altele.“ Michael Holroyd, New Statesman
Detalii produs
  • Domnul Mee
  • Format 130x200
  • Număr pagini 304
  • Editura Univers
  • Autor Andrew Crumey
  • Anul publicării 2012
  • ISBN 9789993113270
  • Scor Bestseller
    #15093 în categoria Carti
Despre Andrew Crumey
Andrew Crumey
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Andrew Crumey inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Andrew Crumey se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Andrew Crumey. Fiecare carte scrisa de Andrew Crumey este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Andrew Crumey in categoria Andrew Crumey astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


PRP: 29 Lei

23.2 Lei