Aubrey Hargis

Disciplinarea copiilor in primii 4 ani

PRP: 29 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
19.9 Lei
Adauga in cos

Adaugă în coș

Livrare în România

1-2 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-2 zile lucrătoare

5 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Disciplinarea copiilor in primii 4 ani

Format
140x200
Număr pagini
164
Editura
Gama
Autor
Aubrey Hargis
Anul publicării
2021
ISBN
9786060561712

Rezumat Disciplinarea copiilor in primii 4 ani - Aubrey Hargis

Copiii cresc și se dezvoltă permanent, iar acest proces de maturizare îi poate copleși. Când ei se confruntă cu celebrele crize și tantrumuri din primii ani de viață, multor părinți le vine greu să nu-și piardă cumpătul.

Scrisă de Aubrey Hargis, coach de parenting și consultant educațional, cartea te va ajuta să înțelegi provocările comportamentale ale copilăriei timpurii și să le abordezi într-un mod potrivit vârstei, încurajând în același timp trăsături esențiale în viață, precum curiozitatea, respectul, independența și încrederea.

În paginile acestei cărți vei găsi:

 

  • O privire de ansamblu asupra dezvoltării fizice, cognitive și socio-emoționale a copilului în fiecare etapă și descrierea modului în care aceasta îi afectează comportamentul.
  • Strategii de disciplinare adecvate vârstei pentru gestionarea problemelor obișnuite de comportament și pentru încurajarea unei creșteri sănătoase.
  • Explicații suplimentare și ponturi utile pentru depășirea situațiilor problematice, îndrumări pentru a comunica eficient cu copilul și sfaturi de la părinți care au trecut prin aceleași situații.


Detalii produs
Despre Aubrey Hargis
Aubrey Hargis
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Aubrey Hargis inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Aubrey Hargis se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Aubrey Hargis. Fiecare carte scrisa de Aubrey Hargis este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Aubrey Hargis in categoria Aubrey Hargis astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


PRP: 29 Lei

19.9 Lei