Aurelia Ulici

Dictionar de limba romana contemporana

PRP: 64.99 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
48.9 Lei

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

5 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Dictionar de limba romana contemporana

Editura
Aramis
Autor
Aurelia Ulici
ISBN
9786067065572

Rezumat Dictionar de limba romana contemporana - Aurelia Ulici

Dictionarul Limbii Romane Contemporane deschide seria Dictionarelor Aramis, serie care va continua cu Dictionar de Sinonime, Dictionar de omonime si Dictionar de Paronime.

Lucrarea de față este un dictionar explicativ unilingv care se adresează, cu precădere, elevilor. Scopul ei este acela de a oferi utilizatorilor un instrument de lucru realizat pe baza regulilor care se aplică în dicţionarele de acest gen, ţinând în acelaşi timp seama și de cunoştinţele acumulate din lecturi şi în cadrul procesului de învăţământ.

Pentru a veni în ajutorul cititorilor, majoritatea definiţiilor sunt însoțite de exemple menite să ajute la înţelegerea acestora, precum şi la diferenţierea sensurilor figurate de cele proprii.

Principalele surse de informaţie folosite la întocmirea acestei lucrări au fost: Micul Dicţionar Academic (2003), Dic­ţio­narul Ortografic, Ortoepic şi de Morfologie al limbii române (DOOM ediţia a II-a), Dicţionarul explicativ al limbii române (DEX 2012).
Detalii produs
Despre Aurelia Ulici
Aurelia Ulici
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Aurelia Ulici inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Aurelia Ulici se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Aurelia Ulici. Fiecare carte scrisa de Aurelia Ulici este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Aurelia Ulici in categoria Aurelia Ulici astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Confesiunile unei fantome duplicitare, Dictionar de limba romana contemporana
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


De la același autor

Nou
-20%
-24.8%
PRP: 64.99 Lei

48.9 Lei