Aurelia BarbulescuMagdalena Coman

Dictionar de buzunar: Sinonime

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

4 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Dictionar de buzunar: Sinonime

Dimensiune
110x160
Număr pagini
152
Editura
Paralela 45
Autor
Aurelia Barbulescu,
Magdalena Coman
Anul publicării
2022
ISBN
9789734737512

Rezumat Dictionar de buzunar: Sinonime - Magdalena Coman, Aurelia Barbulescu

Dictionarul de sinonime este unul de mici proportii (aproximativ 1500 de cuvinte). Cuvintele sunt prezentate in ordine alfabetica si sunt urmate de indicareaclasei morfologice specifice. Accesibilitatea acestui dictionar il recomanda ca un instrument indispensabil in aprofundarea limbii romane in invatamantul primar.

Detalii produs
Despre Magdalena Coman
Magdalena Coman
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Magdalena Coman inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Magdalena Coman se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Magdalena Coman. Fiecare carte scrisa de Magdalena Coman este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Magdalena Coman in categoria Magdalena Coman astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Dictionar de buzunar: Sinonime
Despre Aurelia Barbulescu
Aurelia Barbulescu
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Aurelia Barbulescu inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Aurelia Barbulescu se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Aurelia Barbulescu. Fiecare carte scrisa de Aurelia Barbulescu este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Aurelia Barbulescu in categoria Aurelia Barbulescu astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


De la același autor

Antonime

Antonime

20 Lei

Alte carti din categoriile: Manuale si auxiliare scolare, Dictionare

20 Lei