PRP: 66.47 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
59.81 Lei

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

4 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Dictionar de argou englez-roman

Format
13 x 20 cm
Număr pagini
792
Editura
Niculescu
Autor
George Volceanov,
George Paul Volceanov,
Raluca Nicolae
Anul publicării
2015
ISBN
9789737488824

Rezumat Dictionar de argou englez-roman - George Volceanov, George Paul Volceanov, Raluca Nicolae

Această lucrare face parte din colecţia de Dicţionare de argou a Editurii NICULESCU şi cuprinde aproximativ 30.000 de cuvinte şi expresii argotice şi colocviale din limbajul tinerilor, al internauţilor, al deţinuţilor şi infractorilor, al toxicomanilor, al lumii interlope, al poliţiştilor etc.DICŢIONARUL DE ARGOU ENGLEZ-ROMÂN, o lucrare de pionierat în România, elaborată sub coordonarea reputatului profesor, traducător şi lingvist George Volceanov, este un instrument de lucru inedit, util şi practic şi se adresează: ► specialiştilor în domeniu, lingviştilor atât anglişti, cât şi românişti ► studenţilor strǎini care studiază limba şi literatura română, cât şi celor români care studiază limba şi literatura britanicǎ şi/sau americanǎ► traducătorilor literari din şi în limba englezǎ► jurnaliştilor► publicului larg vorbitor de englezǎ şi interesat de domeniul argoului, dar şi celor care citesc literaturǎ englezǎ modernǎ, presa de limbǎ englezǎ sau urmǎresc mass-media din ţǎrile anglofoneÎn aceeaşi colecţie:Dicţionar de argou al limbii române de George VolceanovDicţionar de argou francez-român de Ioan MateiDicţionar de argou maghiar-român de George Volceanov
Detalii produs
Despre George Volceanov
George Volceanov
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre George Volceanov inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. George Volceanov se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale George Volceanov. Fiecare carte scrisa de George Volceanov este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre George Volceanov in categoria George Volceanov astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Dicţionar de argou englez-român
Despre George Paul Volceanov
George Paul Volceanov
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre George Paul Volceanov inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. George Paul Volceanov se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale George Paul Volceanov. Fiecare carte scrisa de George Paul Volceanov este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre George Paul Volceanov in categoria George Paul Volceanov astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Dicţionar de argou englez-român
Despre Raluca Nicolae
Raluca Nicolae
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Raluca Nicolae inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Raluca Nicolae se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Raluca Nicolae. Fiecare carte scrisa de Raluca Nicolae este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Raluca Nicolae in categoria Raluca Nicolae astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Dicţionar de argou englez-român
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


De la același autor

-10%
Dicţionar de argou englez-român

Dicţionar de argou englez-român

PRP: 66.47 Lei 59.81 Lei

Alte carti din categoriile: Manuale si auxiliare scolare, Manuale

-10.1%
-20%
Limba engleză fără profesor

Limba engleză fără profesor

PRP: 89.9 Lei 71.9 Lei
-10.1%
Limba italiană fără profesor

Limba italiană fără profesor

PRP: 49.9 Lei 44.86 Lei
-10.1%
-25.2%
PRP: 66.47 Lei

59.81 Lei