Anton Mayer

Dezastre Financiare si Celebri Speculanti

PRP: 25 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
20 Lei
Adauga in cos

Adaugă în coș

Livrare în România

2-4 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

2-4 zile lucrătoare

2 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Dezastre Financiare si Celebri Speculanti

Format
130x200
Editura
Paul Editions
Autor
Anton Mayer
ISBN
9786069703403

Rezumat Dezastre Financiare si Celebri Speculanti - Anton Mayer

Autorul şi-a propus să înfăţişeze, în lumina adevărului istoric şi pe înţelesul tuturor, cele mai însemnate catastrofe financiare şi pe speculatorii cei mai de seamă - în felul lor - care de multe ori au fost responsabili de evenimentele grave de pe piaţa financiară sau ale economiei. Drumul parcurs trece, de la ciudata manie a lalelelor, care a zguduit Olanda în cel de-al doilea sfert al secolului XVII, peste încercările geniale, dar premature, ale lui John Law şi peste escrocheria londoneză - pe cât de tragică, pe atât de comică - cu Marea Sudului, până la inflaţia de asignate din timpul Revoluţiei Franceze. Apare şi „speculatorul din mila Domnului”, Joseph Ouvrard, adversarul lui Napoleon I, apoi, pătrunzând în secolul XIX, vedem crizele financiare, sărind dintr-un continent în altul, prima „Vinere neagră” a Bursei din New York, zguduind viaţa economică a Statelor Unite, iar anii constituirilor oferind învăţăminte - prea uşor uitate iarăşi. Scandalul Panama aruncă lumina lui palidă asupra stărilor din Franţa şi, în sfârşit, Ivan Kreuger, desigur cel mai ciudat dintre toţi speculatorii, îşi clădeşte uriaşul său concern, numai prin falsuri şi înşelătorie.
Detalii produs
  • Dezastre Financiare si Celebri Speculanti
  • Format 130x200
  • Editura Paul Editions
  • Autor Anton Mayer
  • ISBN 9786069703403
  • Scor Bestseller
    #10750 în categoria Carti
Despre Anton Mayer
Anton Mayer
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Anton Mayer inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Anton Mayer se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Anton Mayer. Fiecare carte scrisa de Anton Mayer este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Anton Mayer in categoria Anton Mayer astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


PRP: 25 Lei

20 Lei