Dmitri Avdeev

Despre pacatul betiei

Adauga in cos

Adaugă în coș

Livrare în România

2-4 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

2-4 zile lucrătoare

3 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Despre pacatul betiei

Format
110x200
Număr pagini
96
Editura
Sophia
Autor
Dmitri Avdeev
Anul publicării
2022
ISBN
9789731368627

Rezumat Despre pacatul betiei - Dmitri Avdeev

Noi nu cunoaştem limita băuturii: azi bem pentru poftă de mâncare, mâine pentru durerea de stomac, şi aşa ne îmbătăm. Apoi e foarte greu să te abţii dacă te‑ai obişnuit. Cum apare dorinţa de a bea, trebuie să renunţăm total la băutură. Putem bea puţin în zi de sărbătoare, dar şi aceasta doar dacă nu avem patima beţiei. Cine are această patimă să nu bea deloc. Dacă în inima celui care suferă de alcoolism este loc pentru credinţa creştinească, trebuie să i se aducă aminte că este ţinut în lanţurile pă­ca­tului. Trebuie familiarizat cu principiile cre­din­ţei ortodoxe, trebuie să i se dea exemple de vindecări pe care Domnul le‑a dăruit păcătoşilor pocăiţi. Medicul ortodox trebuie să vorbească despre toate aceste lucruri, chemându‑L cu smerenie pe Domnul să‑i vindece pe cei în suferinţă. Doar prin credinţă şi răbdare, doar prin po­căinţă şi prin milostivirea lui Dumnezeu se poate vindeca alcoolicul cu adevărat. Altă cale nu‑i! dr. Dmitri Avdeev
Detalii produs
 • Despre pacatul betiei
 • Format 110x200
 • Număr pagini 96
 • Editura Sophia
 • Autor Dmitri Avdeev
 • Anul publicării 2022
 • ISBN 9789731368627
 • Scor Bestseller
  #304 în categoria Religie
  #5373 în categoria Carti
Despre Dmitri Avdeev
Dmitri Avdeev
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Dmitri Avdeev inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Dmitri Avdeev se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Dmitri Avdeev. Fiecare carte scrisa de Dmitri Avdeev este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Dmitri Avdeev in categoria Dmitri Avdeev astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


De la același autor