Sfantul Arsenie Capadocianul

Cuvinte si indemnuri

PRP: 16 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
12.8 Lei
Adauga in cos

Adaugă în coș

Livrare în România

2-4 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

2-4 zile lucrătoare

6 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Cuvinte si indemnuri

Format
130x200
Număr pagini
144
Editura
Sophia
Autor
Sfantul Arsenie Capadocianul
Anul publicării
2022
ISBN
9789731368504

Rezumat Cuvinte si indemnuri - Sfantul Arsenie Capadocianul

Trăind în cuvioșie și sfințenie, Sfântul Arsenie Capadocianul și‑a jertfit liniștea viețuirii monahale pentru a veni mai întâi la Fárasa, unde mai bine de 50 de ani a sfințit, învățat și întărit în credință poporul ortodox din acele locuri, ca, mai apoi, deși la vârstă înaintată (avea 80 de ani), să‑l călăuzească, asemenea unui alt Moise, pe calea pribegiei, spre tărâmurile unei alte patrii, de unde, la 24 noiembrie 1924, avea să se mute la Domnul. La intervenția sa minunată, nu doar Cuviosul Paisie, originar din aceleași locuri cu Sfântul Arsenie și botezat chiar de el acolo, i‑a alcătuit spre sfârșitul secolului trecut biografia, ci și cel ce a trudit la apariția cărții de față a izbutit, aproape după un secol, să descopere unul dintre manuscrisele, în dialectul farasiót, ale Sfântului Arsenie, despre care Cuviosul Paisie nu aflase decât că în vremurile pribegiei fuseseră făcute bucăți și împărțite celor bolnavi spre a avea parte de ocrotirea Sfântului. Potrivit profeției Sfântului, manuscrisul nu s‑a pierdut, ci a devenit o carte, care, după cuvântul său, „va fi citită de multă lume”, aducând „sănătate, bunăstare și iertare”.
Detalii produs
Despre Sfantul Arsenie Capadocianul
Sfantul Arsenie Capadocianul
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Sfantul Arsenie Capadocianul inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Sfantul Arsenie Capadocianul se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Sfantul Arsenie Capadocianul. Fiecare carte scrisa de Sfantul Arsenie Capadocianul este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Sfantul Arsenie Capadocianul in categoria Sfantul Arsenie Capadocianul astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


PRP: 16 Lei

12.8 Lei