Céline SantiniClaire FrossardVendula Kachel

Cutia mea cu cifre Montessori

PRP: 76 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
64.6 Lei

Cutia conține materiale inspirate din metoda Montessori pentru învățarea cifrelor.

Cutia conține materiale inspirate din metoda Montessori pentru învățarea cifrelor.

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

4 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Cutia mea cu cifre Montessori

Editura
DPH
Autor
Claire Frossard,
Vendula Kachel,
Céline Santini
ISBN
5948495001131

Rezumat Cutia mea cu cifre Montessori - Claire Frossard, Céline Santini, Vendula Kachel

Cutia conține materiale inspirate din metoda Montessori pentru învățarea cifrelor.

Autoarele Celine Santini și Vendula Kachel sunt fondatoarele unei școli Montessori.

- O poveste pentru a învăța numerotarea - 10 jetoane cu cifre în relief - 11 jetoane cu desene pentru asocierea imaginilor cu cifrele

Introduceți cifrele în viața copilului dumneavoastră cu ajutorul materialelor inspirate din pedagogia Montessori! - Descoperiți împreună cu copilul povestea lui Andrei. Citiți-o în mod regulat. - Numărați cu voce tare în mod pregresiv și arătați-i copilului că fiecare pagină corespunde unei cifre. - Atunci când copilul este familiarizat cu povestea, repetați fiecare pagină. - Prezentați-i mai întâi jetoanele cu imagini și invitați-l să le asocieze fiecărei pagini din carte. - Mai târziu, când copilul este pregătit, prezentați-i cifra în relief asociată imaginii. Prezentați-i cu răbdare fiecare pas: acest lucru este important deoarece copilul se poate auto-corecta după aceea. - Atingeți cifra cu degetele asigurându-vă că respectați sensul obișnuit al scrisului. - Rostiți și cifra în același timp. - Dați-i copilului jetonul cu cifra în relief și invitați-l să traseze cu degetele cursul cifrei. - Introduceți două cifre în plus dacă dorește și copilul. (Evitați sesiunile de învățare de lungă durată). - După ce a asimilat bine această informație, invitați copilul să asocieze jetoanele ilustrate cu jetoanele cu cifre în relief.  

Detalii produs
Despre Claire Frossard
Claire Frossard
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Claire Frossard inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Claire Frossard se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Claire Frossard. Fiecare carte scrisa de Claire Frossard este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Claire Frossard in categoria Claire Frossard astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Cutia mea cu cifre Montessori
Despre Céline Santini
Céline Santini
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Céline Santini inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Céline Santini se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Céline Santini. Fiecare carte scrisa de Céline Santini este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Céline Santini in categoria Céline Santini astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Vendula Kachel
Vendula Kachel
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Vendula Kachel inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Vendula Kachel se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Vendula Kachel. Fiecare carte scrisa de Vendula Kachel este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Vendula Kachel in categoria Vendula Kachel astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


De la același autor

-15%
Cutia mea cu cifre Montessori

Cutia mea cu cifre Montessori

PRP: 76 Lei 64.6 Lei
-15%
-15%
-15%
PRP: 76 Lei

64.6 Lei