Stanislas Dehaene

Cum invatam

De ce este creierul uman mai performant decat orice computer... deocamdata
PRP: 69.99 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
55.99 Lei

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

2 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Cum invatam

Format
137x200
Număr pagini
432
Editura
Litera
Autor
Stanislas Dehaene
Anul publicării
2024
ISBN
9786303192970

Rezumat Cum invatam - Stanislas Dehaene

Cartea aceasta, de o mare bogăție informațională, reprezintă o călătorie de cunoaștere a felului în care creierul uman își dezvoltă sofisticatele mecanisme de învățare încă dinainte de naștere, un proces care continuă de altfel pe tot parcursul vieții adulte.

Stanislas Dehaene, unul dintre experții mondiali de prim rang în neuroștiințe, își dedică bogata experiență de cercetător multidisciplinar studiului unui concept despre care toți credem că știm destul de multe: învățarea. Încă de la bun început, Dehaene ne arată că noțiunea de învățare este tributară unei cunoașteri inexacte, pornind chiar de la ideea larg răspândită că creierul unui bebeluș este un fel de spațiu virgin, o tabula rasa, în care influența mediului înconjurător va modela evoluția sa după naștere. Nicidecum, susține expertul francez, bebelușii sunt, de fapt, niște mici experți în chestiuni de fizică, probabilități și intuiții psihologice. Creierul unui nou ‑născut are deja capacitatea de a evalua mediul înconjurător, de a face deducții în primele luni de viață, de a cerceta și de a înțelege complicatele procese fizice și psihologice ale realității.

Care este importanța unei astfel de descoperiri? Printre altele, faptul că învățarea, acest complex proces prin care creierul elaborează modele ale lumii exterioare, cuprinde arii despre care avem mai degrabă prejudecăți decât certitudini științifice. Descoperirile sale sunt derivate dintr-o susținută cercetare de laborator, prin tehnici imagistice de ultimă generație în neuroștiințe, prin conectarea și oglindirea modelelor computaționale prin care algoritmii matematici cunosc lumea la funcționarea proceselor din creierul uman, prin experimente psihologice riguroase.

Autor laureat al The Brain Prize The Brain Prize în 2014, „pentru cercetările de pionierat privind mecanismele cerebrale superioare care stau la baza unor funcții umane atât de complexe precum alfabetizarea, calculul, comportamentul motivat și cogniția socială“

Detalii produs
Despre Stanislas Dehaene
Stanislas Dehaene
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Stanislas Dehaene inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Stanislas Dehaene se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Stanislas Dehaene. Fiecare carte scrisa de Stanislas Dehaene este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Stanislas Dehaene in categoria Stanislas Dehaene astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Cum invatam
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


De la același autor

Nou
-20%
Cum invatam

Cum invatam

PRP: 69.99 Lei 55.99 Lei
BestSeller
-10%
În adâncul sufletului

În adâncul sufletului

PRP: 49.9 Lei 44.9 Lei
Hardcover
BestSeller
-34.9%
MANIFEST - Ediție Cartonată

MANIFEST - Ediție Cartonată

PRP: 49 Lei 31.9 Lei
BestSeller
-20%
Cand corpul spune nu

Cand corpul spune nu

PRP: 60 Lei 48 Lei
-15%
Creierul fericit

Creierul fericit

PRP: 50 Lei 42.5 Lei
-15%
Zero limite

Zero limite

PRP: 35 Lei 29.75 Lei
-22%
Manifestarea

Manifestarea

PRP: 34 Lei 26.52 Lei
-21.8%
Manual de vorbire în public

Manual de vorbire în public

PRP: 22 Lei 17.2 Lei
-15%
Eliberarea de iluzie

Eliberarea de iluzie

PRP: 49.99 Lei 42.49 Lei
-15%
Cum merge lumea

Cum merge lumea

PRP: 60 Lei 51 Lei
-15%
Calea perfecta

Calea perfecta

PRP: 39.99 Lei 33.99 Lei

Cumparate impreuna cu Cum invatam

PRP: 69.99 Lei

55.99 Lei