PRP: 35 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
29.5 Lei

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

2 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Corectitudinea politica

Dimensiune
130x200
Număr pagini
144
Editura
Trei
Autor
Stephen Fry,
Michael Eric Dyson,
Michelle Goldberg,
Jordan Peterson
Anul publicării
2019
ISBN
9786064006653

Rezumat Corectitudinea politica - Michelle Goldberg, Jordan Peterson, Stephen Fry, Michael Eric Dyson

„Când există discriminare împotriva unor grupuri, persoanele din grupurile respective sunt împiedicate să se exprime pe deplin și să-și realizeze potențialul." - Michelle Goldberg


„Fără libertate de exprimare, nu există gândire adevărată." - Jordan Peterson


Este corectitudinea politică un duşman al libertăţii de exprimare şi al schimbului de idei? Sau, dimpotrivă, contestând relaţiile de putere dominante şi normele sociale care exclud grupurile marginalizate, corectitudinea politică contribuie la crearea unei societăţi mai echitabile şi mai drepte? Pentru unii, răspunsul este simplu: ea suprimă dezbaterea liberă care stă la baza democraţiei, instituie diviziuni sociale artificiale şi promovează conflictele între diferitele grupuri care alcătuiesc o comunitate. Alţii susţin că, dimpotrivă, prin crearea de norme şi spaţii publice care le oferă dreptul de a se exprima unor grupuri şi persoane marginalizate, se lărgeşte domeniul libertăţii. Eforturile îndreptate spre incluziunea socială sunt esenţiale pentru crearea unor societăţi diverse şi sănătoase.


Dezbaterea Munk despre corectitudinea politică a avut loc pe 18 mai 2018 la Toronto şi a pus faţă în faţă două tabere. De o parte, tabăra pro, alcătuită din profesorul, jurnalistul şi predicatorul Michael Eric Dyson şi Michelle Goldberg, editorialistă New York Times. De cealaltă parte, tabăra contra, alcătuită din actorul şi scriitorul Stephen Fry şi profesorul de psihologie şi scriitorul Jordan Peterson. Este corectitudinea politică o formă de progres sau nu? Cine va câştiga dezbaterea?

Detalii produs
Despre Michelle Goldberg
Michelle Goldberg
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Michelle Goldberg inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Michelle Goldberg se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Michelle Goldberg. Fiecare carte scrisa de Michelle Goldberg este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Michelle Goldberg in categoria Michelle Goldberg astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Corectitudinea politică
Despre Jordan Peterson
Jordan Peterson
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Jordan Peterson inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Jordan Peterson se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Jordan Peterson. Fiecare carte scrisa de Jordan Peterson este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Jordan Peterson in categoria Jordan Peterson astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Corectitudinea politică
Despre Stephen Fry
Stephen Fry
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Stephen Fry inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Stephen Fry se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Stephen Fry. Fiecare carte scrisa de Stephen Fry este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Stephen Fry in categoria Stephen Fry astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Michael Eric Dyson
Michael Eric Dyson
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Michael Eric Dyson inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Michael Eric Dyson se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Michael Eric Dyson. Fiecare carte scrisa de Michael Eric Dyson este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Michael Eric Dyson in categoria Michael Eric Dyson astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Corectitudinea politică
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


De la același autor

-15%
Troia

Troia

PRP: 65 Lei 55.25 Lei
-15.7%
Corectitudinea politică

Corectitudinea politică

PRP: 35 Lei 29.5 Lei
-15%
PRP: 35 Lei

29.5 Lei