Dr. Louis R. Franzini

Copiii care rad

PRP: 32 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
27.2 Lei
Copiii care râd - Cum să vă ajutați copilul să-și dezvolte simțul umorului
Copiii care râd - Cum să vă ajutați copilul să-și dezvolte simțul umorului

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

5 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Copiii care rad

Editura
DPH
Autor
Dr. Louis R. Franzini
ISBN
5948489358906

Rezumat Copiii care rad - Dr. Louis R. Franzini

Cum să vă ajutați copilul să-și dezvolte simțul umorului.

Sunt încrezători. Sunt creativi. Se bucură de viață și își împărtășesc bucuria cu ceilalți. Și reușesc să-și păstreze echilibrul emoțional când fac față numeroaselor dificultăți ale vieții. Este vorba de copiii care râd.

Cei mai mulți dintre noi știm din experiență că oamenii care râd cu ușurință și care au un simț al umorului dezvoltat sunt pur și simplu persoane mai fericite. În această carte revoluționară, dr. Louis R. Franzini explorează numeroasele beneficii ale umorului, dar ne arată și că umorul este un comportament dobândit - o abilitate pe care copiii o pot învăța de la părinți. Cel mai important, printr-o serie vastă de exerciții și jocuri, autorul prezintă instrumentele efective pe care părinții le pot utiliza pentru a-și ajuta copiii să-și dezvolte un simț al umorului sănătos. Fiecare activitate e distractivă, ușoară și creată pentru a le face plăcere copiilor, de la nou-născuți la preadolescenți. De asemenea, autorul sugerează o varietate de resurse utile, de la parcuri de distracții la filme și reviste, care îi pot ajuta să aprecieze umorul și să-l creeze la rândul lor. Secțiunile speciale îi ghidează pe profesori în vederea promovării râsului sănătos la clasă și prezintă modul în care umorul îi poate ajuta pe copiii cu nevoi speciale să nu fie doar "unii dintre copii", ci copii pe care ceilalți și-i doresc prin preajmă deoarece sunt prietenoși și distractivi.

Fie că e vorba legarea unor noi prietenii sau de a face față agresorilor, umorul poate schimba totul. Oferindu-i copilului tău cartea Copiii care râd, îi oferi un dar special, care va dura o viață – darul râsului.

Despre autor:
Dr. Louis R. Franzini și-a luat doctoratul în psihologie clinică la Universitatea din Pittsburgh. Este profesor de psihologie la Universitatea de Stat din San Diego, California, unde predă de mai bine de douăzeci și cinci de ani. De peste zece ani își concentrează atenția asupra cercetărilor din domeniul umorului, observând actorii de stand-up comedy și chiar ținând astfel de spectacole la rândul său. Autor a două cărți și numeroase articole, dr. Franzini a apărut la emisiuni radio și TV în mai multe state din America de Nord.

 

Specificații
Pagini: 188
Mărimi: 15 x 23 cm
Copertă: Necartonată

Detalii produs
Despre Dr. Louis R. Franzini
Dr. Louis R. Franzini
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Dr. Louis R. Franzini inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Dr. Louis R. Franzini se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Dr. Louis R. Franzini. Fiecare carte scrisa de Dr. Louis R. Franzini este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Dr. Louis R. Franzini in categoria Dr. Louis R. Franzini astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Copiii care rad
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


De la același autor

-15%
Copiii care rad

Copiii care rad

PRP: 32 Lei 27.2 Lei

Alte carti din categoriile: Cresterea copilului

PRP: 32 Lei

27.2 Lei