Al SwitzlerEmily GregoryJoseph GrennyKerry PattersonRon McMillan

Conversatii decisive

Noi solutii pentru a gestiona cu succes situatiile critice
PRP: 69.99 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
42.9 Lei

Livrare în România

2-4 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

2-4 zile lucrătoare

3 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Conversatii decisive

Format
150x235
Număr pagini
304
Editura
Litera
Autor
Emily Gregory,
Al Switzler,
Ron McMillan,
Kerry Patterson,
Joseph Grenny
Anul publicării
2023
ISBN
9786063399213

Rezumat Conversatii decisive - Ron McMillan, Emily Gregory, Kerry Patterson, Al Switzler, Joseph Grenny

Conversații decisive oferă informațiile, analizele, abilitățile și instrumentele de care ai nevoie pentru a te descurca cu cele mai dificile conversații în moduri care te asigură că ambele părți se vor simți auzite și respectate.


Când mizele sunt ridicate, opțiunile variază și emoțiile sunt puternice, ai trei opțiuni: să eviți o conversație decisivă și să suferi consecințele, să conduci prost o conversație și să suferi consecințele sau să citești Conversații decisive și să descoperi cum să comunici cel mai bine când contează cel mai mult.


Acum 20 de ani, Conversații decisive a devenit un adevărat fenomen pe piața de carte, revoluționând modul în care oamenii comunică la locul de muncă, și nu numai, și transformându-se într-un bestseller de cursă lungă și un clasic al literaturii de gen. Milioane de lideri au apelat la acest ghid verificat pentru a-și îmbunătăți în mod dramatic rezultatele în afaceri prin promovarea unei comunicări oneste, curajoase, strategice la nivel de organizație. Această ediție adusă la zi păstrează metodele dovedite care au făcut din Conversații decisive o carte populară în întreaga lume și acoperă subiecte și probleme critice care domină locul de muncă în prezent, precum:


– Comunicarea eficientă în mediile digitale – ce funcționează și ce nu,

– Societatea noastră din ce în ce mai globală și eterogenă, care a introdus noi modalități de muncă – împreună cu noile provocări de comunicare la locul de muncă,

– Diferențe politice și sociale de opinie – cum să le abordezi sincer, dar cu respect.

Când liderii creează o cultură a sincerității intelectuale și emoționale, urmează rezultatele măsurabile: locurile de muncă devin mai incluzive, firmele de servicii financiare câștigă o mai mare loialitate din partea clienților, spitalele salvează mai multe vieți, organizațiile guvernamentale asigură servicii mai bune, firmele de tehnologie învață să funcționeze fără probleme, indiferent de granițele internaționale, iar ONG-urile își îndeplinesc mai bine misiunea.

 

„Conversații decisive ne atrage atenția asupra acelor momente definitorii care ne conturează la propriu viața, relațiile și lumea... Această carte merită să își ocupe locul ca una dintre contribuțiilecheie la știința leadershipului ale timpului nostru.“ STEPHEN R. COVEY, autorul cărții Etica liderului eficient sau conducerea bazată pe principii


„Am ratat nenumărate conversații decisive – fie mi-am lăsat emoțiile să scape de sub control, fie am evitat cu totul conflictul. Autorii te conduc pas cu pas pe calea spre un dialog constructiv. Este o carte excepțional de utilă pentru lideri, părinți și oricine s-a străduit să comunice eficient când contează cel mai mult.“ ANGELA DUCKWORTH, autoarea cărții Grit. Puterea pasiunii și a perseverenței


„Este atât de greu să îmbunătățești un clasic. 20 de ani, Conversații decisive a fost resursa la care au apelat oamenii, echipele și organizațiile care au căutat să îmbunătățească modul în care lucrează și trăiesc împreună. Cu toate acestea, în această ediție nouă autorii au făcut aceste abilități clasice mai relevante decât oricând.“ CHARLES DUHIGG, reporter câștigător al Premiului Pulitzer și autor al cărții Puterea obișnuinței


„Este un manual obligatoriu pentru navi­garea prin conversațiile dificile cu care ne lovim în fiecare aspect al vieții noastre. Documentată perfect, ușor de citit și extrem de practică... bravo!“ DAVID ALLEN, autor al cărții Getting Things Done

 

JOSEPH GRENNY, KERRY PATTERSON, RON McMILLAN, AL SWITZLER și EMILY GREGORY sunt consultanți internaționali pe probleme corporatiste și lideri la Crucial Learning, o companie care oferă cursuri în domeniile comunicării, leadershipului și performanței. Aproape jumătate din lista Forbes Global 2000 a folosit cursurile lor pentru îmbunătățirea sănătății și performanței organizaționale.

Detalii produs
Despre Ron McMillan
Ron McMillan
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Ron McMillan inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Ron McMillan se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Ron McMillan. Fiecare carte scrisa de Ron McMillan este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Ron McMillan in categoria Ron McMillan astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Conversatii decisive
Despre Emily Gregory
Emily Gregory
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Emily Gregory inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Emily Gregory se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Emily Gregory. Fiecare carte scrisa de Emily Gregory este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Emily Gregory in categoria Emily Gregory astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Conversatii decisive
Despre Kerry Patterson
Kerry Patterson
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Kerry Patterson inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Kerry Patterson se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Kerry Patterson. Fiecare carte scrisa de Kerry Patterson este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Kerry Patterson in categoria Kerry Patterson astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Conversatii decisive
Despre Al Switzler
Al Switzler
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Al Switzler inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Al Switzler se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Al Switzler. Fiecare carte scrisa de Al Switzler este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Al Switzler in categoria Al Switzler astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Conversatii decisive
Despre Joseph Grenny
Joseph Grenny
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Joseph Grenny inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Joseph Grenny se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Joseph Grenny. Fiecare carte scrisa de Joseph Grenny este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Joseph Grenny in categoria Joseph Grenny astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Conversatii decisive
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


De la același autor

-38.7%
Conversatii decisive

Conversatii decisive

PRP: 69.99 Lei 42.9 Lei
-66.3%
-67.6%
Te-a sedus si s-a dus

Te-a sedus si s-a dus

PRP: 49 Lei 15.9 Lei
-35%
Dansul fricii

Dansul fricii

PRP: 44 Lei 28.6 Lei
Nou
-42%
De vorba cu strainii

De vorba cu strainii

PRP: 49.99 Lei 29 Lei
-58.7%
Pachet Femeia irezistibila

Pachet Femeia irezistibila

PRP: 111 Lei 45.8 Lei
-25.2%
Pachet Femeia fatală

Pachet Femeia fatală

PRP: 126.9 Lei 94.9 Lei
-42%
Arta argumentarii

Arta argumentarii

PRP: 69.99 Lei 40.6 Lei
Nou
BestSeller
-25%
Adevărul ascuns în tine

Adevărul ascuns în tine

PRP: 59.9 Lei 44.9 Lei
-44.1%
Harta Femeii

Harta Femeii

PRP: 49.9 Lei 27.9 Lei
Nou
-34.7%
Față în față cu furia

Față în față cu furia

PRP: 55 Lei 35.9 Lei
-59.4%
BestSeller
-59.4%
Arta feminitatii

Arta feminitatii

PRP: 49 Lei 19.9 Lei
BestSeller
-59.4%
-60.3%
Pachet Jackson MacKenzie

Pachet Jackson MacKenzie

PRP: 118 Lei 46.9 Lei
BestSeller
-45.9%
Corpul nu uita

Corpul nu uita

PRP: 46 Lei 24.9 Lei
-50.1%
Iubim sau ne mințim?

Iubim sau ne mințim?

PRP: 49.9 Lei 24.9 Lei
BestSeller
-66.9%
-30%
Arta de a te iubi

Arta de a te iubi

PRP: 54 Lei 37.8 Lei
BestSeller
-69.6%

Cumparate impreuna cu Conversatii decisive

-15.1%
Puterea regretului

Puterea regretului

PRP: 55 Lei 46.7 Lei
-30%
Originile tale

Originile tale

PRP: 65 Lei 45.5 Lei
BestSeller
-49.3%
Traume ascunse

Traume ascunse

PRP: 55 Lei 27.9 Lei
PRP: 69.99 Lei

42.9 Lei