PRP: 40 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
32 Lei
Adauga in cos

Adaugă în coș

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

2 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Comunicarea eficienta cu copiii

Editura
CURTEA VECHE
Autor
Rosalyn Templeton,
Adele Faber,
Lisa Nyberg,
Elaine Mazlish
Anul publicării
2019
ISBN
9786064402240

Rezumat Comunicarea eficienta cu copiii - Rosalyn Templeton, Lisa Nyberg, Adele Faber, Elaine Mazlish

Comportamentul de la școală al elevilor este profund influențat de ceea ce se întâmplă acasă. Dacă părinții nu formează o echipă cu profesorii în privința educației copiilor, rezultatul nu va fi cel așteptat. Adele Faber și Elaine Mazlish, specialiste în comunicare și în educația copiilor, propun metode inteligente și pline de umor, completate de o serie de sfaturi punctuale, de ilustrații amuzante, precum și de studii de caz din care se pot trage concluzii utile. Prin aplicarea acestor metode, părinții și profesorii îi pot ajuta pe copii să facă față celor mai diverse probleme care le afectează procesul de învățare. Totodată, vor înțelege mai bine diferența dintre cuvintele care stârnesc conflicte și cele care construiesc un context pașnic, de cooperare.


Dacă vă doriți un copil care să aibă o imagine de sine pozitivă, abilități puternice de comunicare, un simț dezvoltat al empatiei, un caracter puternic și care să fie stăpân pe propriile emoții, aceasta este cartea de care aveți nevoie.

The Washington Post

Răsfoiește câteva pagini ale cărții în PDF
La Bookzone, ai posibilitatea de a răsfoi câteva pagini din cartea Comunicarea eficienta cu copiii înainte de a cumpăra.
Detalii produs
Despre Rosalyn Templeton
Rosalyn Templeton
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Rosalyn Templeton inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Rosalyn Templeton se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Rosalyn Templeton. Fiecare carte scrisa de Rosalyn Templeton este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Rosalyn Templeton in categoria Rosalyn Templeton astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Lisa Nyberg
Lisa Nyberg
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Lisa Nyberg inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Lisa Nyberg se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Lisa Nyberg. Fiecare carte scrisa de Lisa Nyberg este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Lisa Nyberg in categoria Lisa Nyberg astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Adele Faber
Adele Faber
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Adele Faber inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Adele Faber se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Adele Faber. Fiecare carte scrisa de Adele Faber este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Adele Faber in categoria Adele Faber astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Elaine Mazlish
Elaine Mazlish
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Elaine Mazlish inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Elaine Mazlish se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Elaine Mazlish. Fiecare carte scrisa de Elaine Mazlish este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Elaine Mazlish in categoria Elaine Mazlish astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


De la același autor

PRP: 40 Lei

32 Lei