PRP: 87.9 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
63.22 Lei

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

6 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Anatomia si fiziologia omului. Compendiu

Dimensiune
130x200
Număr pagini
480
Editura
Corint
Autor
Cezar Th. Niculescu,
B. Voiculescu,
R. Carmaciu,
C. Ciornei,
C. Salavastru,
C. Nita
Anul publicării
2023
ISBN
9786060881544

Rezumat Anatomia si fiziologia omului. Compendiu - C. Ciornei, B. Voiculescu, Cezar Th. Niculescu, R. Carmaciu, C. Nita, C. Salavastru

Realizat de un colectiv de autori alcatuit din cadre didactice care predau sau au predat anatomia si fiziologia omului in cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie "Carol Davila" Bucuresti, acest compendiu este conceput ca o prezentare sintetica a cunostintelor pe care trebuie sa le acumuleze cel ce doreste sa se pregateasca cu seriozitate si sa se perfectioneze intr-unul din domeniile complexe si de mare interes ale biologiei.

Valorificandu-si experienta stiintifica si didactica acumulata de-a lungul anilor, cei ce au colaborat la elaborarea si pregatirea acestui volum pentru tipar  si-au propus sa puna la indemana diverselor categorii de cititori carora li se adreseaza, un instrument de lucru util in aprofundarea cunostintelor si datelor acumulate anterior, oferindu-le un punct de sprijin atat de necesar pentru desavarsirea pregatirii lor profesionale.

Pentru:

- elevii liceelor cu profil teoretic si ai scolilor sanitare postliceale

- candidatii la examenele de admitere la facultatile de medicina

- studentii facultatilor de profil

- asistentii medicalui si medicii stagiari

Detalii produs
Despre C. Ciornei
C. Ciornei
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre C. Ciornei inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. C. Ciornei se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale C. Ciornei. Fiecare carte scrisa de C. Ciornei este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre C. Ciornei in categoria C. Ciornei astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Anatomia si fiziologia omului. Compendiu
Despre B. Voiculescu
B. Voiculescu
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre B. Voiculescu inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. B. Voiculescu se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale B. Voiculescu. Fiecare carte scrisa de B. Voiculescu este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre B. Voiculescu in categoria B. Voiculescu astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Anatomia si fiziologia omului. Compendiu
Despre Cezar Th. Niculescu
Cezar Th. Niculescu
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Cezar Th. Niculescu inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Cezar Th. Niculescu se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Cezar Th. Niculescu. Fiecare carte scrisa de Cezar Th. Niculescu este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Cezar Th. Niculescu in categoria Cezar Th. Niculescu astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Anatomia si fiziologia omului. Compendiu
Despre R. Carmaciu
R. Carmaciu
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre R. Carmaciu inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. R. Carmaciu se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale R. Carmaciu. Fiecare carte scrisa de R. Carmaciu este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre R. Carmaciu in categoria R. Carmaciu astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Anatomia si fiziologia omului. Compendiu
Despre C. Nita
C. Nita
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre C. Nita inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. C. Nita se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale C. Nita. Fiecare carte scrisa de C. Nita este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre C. Nita in categoria C. Nita astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Anatomia si fiziologia omului. Compendiu
Despre C. Salavastru
C. Salavastru
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre C. Salavastru inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. C. Salavastru se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale C. Salavastru. Fiecare carte scrisa de C. Salavastru este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre C. Salavastru in categoria C. Salavastru astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Anatomia si fiziologia omului. Compendiu
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


De la același autor

-28.1%

Alte carti din categoriile: Manuale si auxiliare scolare, Auxiliare scolare

-5%
Dictări progresive cls. 1

Dictări progresive cls. 1

8.5 Lei
-5%
PRP: 87.9 Lei

63.22 Lei