DR. JASON FUNG

Codul diabetului

Cum prevenim sau vindecăm diabetul de tip 2
Produs indisponibil

Livrare în România

2-4 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

2-4 zile lucrătoare

2 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Codul diabetului

Format
145x205
Număr pagini
264
Editura
Paralela 45
Autor
DR. JASON FUNG
Anul publicării
2019
ISBN
9789734729463

Rezumat Codul diabetului - DR. JASON FUNG

În 2016, doctorul Jason Fung a publicat Codul greutății corporale, o carte care a schimbat modul în care este privită obezitatea de către medici și pacienți deopotrivă. De această dată renumitul autor se apleacă asupra unei alte probleme omniprezente în lumea de azi: diabetul de tip 2, o afecțiune privită de către medici, dieteticieni și chiar diabetologi ca „boală cronică, progresivă și nevindecabilă“ – o condamnare pe viață, fără posibilitate de scăpare. Cu un discurs clar și convingător pentru medici și pacienți deopotrivă, Jason Fung prezintă o perspectivă mult mai realistă asupra acestei boli și, mai ales, explică toți pașii care trebuie făcuți pentru prevenire sau vindecare.


„Dr. Fung vă învață tot ce trebuie să știți despre felul în care se poate vindeca diabetul de tip 2. Această carte poate schimba lumea.“ - Dr. Andreas Eenfeldt, autor al cărții Low Carb, High Fat Food Revolution „Codul diabetului ar trebui să fie în biblioteca oricărui medic și a oricărui pacient care se luptă cu controlul glicemiei.“ - Dr. Carrie Diulus, Director medical la Crystal Clinic Spine Wellness Center

„Bazându-se pe date științifice solide, Jason Fung trage un semnal de alarmă privitor la felul în care privim și tratăm diabetul. Codul Diabetului este o lectură esențială.“ - Dr. Benjamin Birkman, Profesor asociat de fiziologie, Universitatea Brigham Young „Codul diabetului clarifică necunoscutele din jurul diabetului de tip 2.“ - Dr. Karim Khan, editor British Journal of Sports Medicine Dr. Jason Fung este nefrolog și fondatorul Programului de Management al Regimului Alimentar, orientat pe tratarea diabetului de tip 2 și a obezității. Este autorul bestsellerului internațional Codul greutății corporale.

Detalii produs
Despre DR. JASON FUNG
DR. JASON FUNG
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre DR. JASON FUNG inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. DR. JASON FUNG se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale DR. JASON FUNG. Fiecare carte scrisa de DR. JASON FUNG este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre DR. JASON FUNG in categoria DR. JASON FUNG astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


De la același autor

Codul cancerului

Codul cancerului

40 Lei

Codul greutăţii corporale

Codul greutăţii corporale

40 Lei

38 Lei