Emilian Duca

Codul de procedura fiscala comentat si adnotat

PRP: 119 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
96.18 Lei

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

5 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Codul de procedura fiscala comentat si adnotat

Format
170x250
Număr pagini
616
Editura
Universul Juridic
Autor
Emilian Duca
Anul publicării
2021
ISBN
9786063908132

Rezumat Codul de procedura fiscala comentat si adnotat - Emilian Duca

Codul de procedura fiscala comentat si adnotat cu legislatie secundara si complementara, jurisprudenta si instructiuni - 2021


Codul de procedura fiscala comentat si adnotat (2021) reprezinta o evolutie fata de editiile anterioare, atat prin comentariile extensive ale autorului, cat si prin preluarea unor clarificari aduse de jurisprudenta nationala si europeana.

 

Asa cum v-am obisnuit, sub textul actualizat al articolelor noului Cod de procedura fiscala au fost inserate instructiuni (ex.: privind procedura de contestare a actelor administrative fiscale), trimiteri la legislatia secundara sau complementara, dupa caz, precum si extrase din jurisprudenta relevanta pentru interpretarea corecta a dispozitiilor legale.

 

In continuare, au fost incluse comentariile autorului, precum si note referitoare la doctrina si la practica administrativa si judiciara. Toate aceste elemente reprezinta instrumente de validare sau de corectare a propriilor opinii si interpretari ale legislatiei fiscale.

 

In completarea textului Codului, sub forma de Anexe, au fost incluse deciziile Comisiei fiscale centrale si ale Comisiei de proceduri fiscale privind probleme de procedura fiscala; legislatia secundara (esalonari la plata, procedura de rambursare a TVA, procedura de restituire a sumelor de la buget, reglementari privind controlul fiscal, preturile de transfer, solutiile fiscale anticipate si acordurile de pret in avans); legislatia conexa (reglementarea cazierului fiscal - inclusiv lista contraventiilor si a infractiunilor din domeniul fiscal care se inscriu in acesta -, regimul contraventiilor, Legea contenciosului administrativ si Legea evaziunii fiscale).

 

Lucrarea se adreseaza atat profesionistilor din domeniul fiscal, cat si tuturor celor care doresc sa inteleaga normele juridice care guverneaza activitatea autoritatilor fiscale. Informatiile cuprinse in aceasta vin in sprijinul activitatii practicienilor, in sensul reducerii efortului de actualizare a informatiei si de valorificare a experientei anterioare.

Detalii produs
Despre Emilian Duca
Emilian Duca
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Emilian Duca inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Emilian Duca se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Emilian Duca. Fiecare carte scrisa de Emilian Duca este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Emilian Duca in categoria Emilian Duca astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


Alte carti din categoriile: Drept, Non-fictiune, Carti de specialitate

BestSeller
-23.9%
BestSeller
-29%
-23.9%
Revoluția emoțiilor

Revoluția emoțiilor

PRP: 59 Lei 44.9 Lei
-1.1%
Cartea sanatatii femeii

Cartea sanatatii femeii

PRP: 89.9 Lei 88.9 Lei
-40%
Creierul din burta

Creierul din burta

PRP: 42 Lei 25.2 Lei
-10%
Vindecare prin detoxificare

Vindecare prin detoxificare

PRP: 158 Lei 142.2 Lei
Vindecare prin autotratament

Vindecare prin autotratament

14.45 Lei
Nou
-11.1%
Forta vitala

Forta vitala

PRP: 88 Lei 78.2 Lei
-30.8%
PRP: 119 Lei

96.18 Lei