Amy Webb

Cei noua titani tech

Cum va schimba inteligenta artificiala cursul omenirii
PRP: 45 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
31.5 Lei
Adauga in cos

Adaugă în coș

Livrare în România

1-2 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-2 zile lucrătoare

6 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Cei noua titani tech

Format
130x200
Număr pagini
392
Editura
Globo
Autor
Amy Webb
Anul publicării
2019
ISBN
9786069653005

Rezumat Cei noua titani tech - Amy Webb

În loc să pună sub lupă caracterul mașinilor gânditoare, futurista Amy Webb întoarce o privire critică asupra oamenilor din spatele computerelor. Cu o Inteligență Artificială coordonată într-o măsură copleșitoare, ce posibilitate există ca tehnologia să fie pusă în slujba interesului tuturor oamenilor, se întreabă ea. -WiredWebb reușește să picteze un tablou viu al modului în care IA ar putea lucra pentru binele omului obișnuit, de la medicina de precizie până la aplicațiile de dating… Predicțiile ei sunt provocatoare și neliniștitor de plauzibile. -Science NewsÎn loc să prezică viitorul, Webb creionează scenarii cu consecințe optimiste, pragmatice și catastrofice, toate construite pornind de la date curente. Indiferent cât de imposibilă vi s-ar părea ideea unui sistem de operare comun Apple-Amazon, Applezon, analizarea unor scenarii potențiale este un exercițiu fantastic de sănătos, pentru că toți cei care vă vor spune că știu exact cum va evolua IA, pur și simplu mint. -VentureBeatTrebuie s-o aducem pe Amy Webb în campus. Acesta e unul dintre acele cazuri în care organizarea unei discuții despre carte ar fi grozavă, dar ineficientă. Cel mai înțelept ar fi să interacționăm direct cu Webb… Avem nevoie de mai multe cărți precum aceasta, care critică educația academică din motive care transcend politica (prejudecata liberală) sau costurile. Este, în mod esențial, o carte pentru toți cei interesați de o perspectivă globală asupra rolului companiilor și a politicilor globale în determinarea schimbării tehnologice. -InsideHigherEdWebb e o povestitoare de prima mână; a petrecut o viață întreagă studiind, scriind și convertindu-și ideile în cuvinte, mai precis în această capodoperă a ei. -Law.comCei nouă titani tech ne oferă perspective îndrăznețe despre viitorul inteligenței artificiale. Spre deosebire însă de alți autori care încearcă să anticipeze viitorul, Webb nu se folosește de senzaționalism, ci de argumente studiate, un context istoric profund și un nivel înfricoșător de plauzibilitate. -Jonathan Zittrain, profesor de drept internațional și informatică, Universitatea Harvard

Detalii produs
Despre Amy Webb
Amy Webb
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Amy Webb inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Amy Webb se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Amy Webb. Fiecare carte scrisa de Amy Webb este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Amy Webb in categoria Amy Webb astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


PRP: 45 Lei

31.5 Lei