Dr. Claire A.B. FreelandDr. Jacqueline B. Toner

Ce sa faci cand esti foarte timid. Ghid pentru copiii care vor sa scape de anxietatea sociala

PRP: 39 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
34.32 Lei

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

5 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Ce sa faci cand esti foarte timid. Ghid pentru copiii care vor sa scape de anxietatea sociala

Format
215x280
Număr pagini
80
Editura
Trei
Autor
Dr. Jacqueline B. Toner,
Dr. Claire A.B. Freeland
Anul publicării
2017
ISBN
9786064000927

Rezumat Ce sa faci cand esti foarte timid. Ghid pentru copiii care vor sa scape de anxietatea sociala - Dr. Claire A.B. Freeland, Dr. Jacqueline B. Toner

Clovnii de la circ fac tot felul de giumbușlucuri ca să ne amuze.
Poartă culori vii, pantofi prea mari și tot felul de peruci și pălării țipătoare. Ai observat că pare să le facă plăcere să fie priviți de spectatorii care se amuză pe seama lor?

O mulțime de copii sunt timizi atunci când cred că ceilalți îi observă. Dar anumiți copii se simt extrem de neplăcut atunci când sunt în centrul atenției. Îți sună cunoscut?
Dacă ți se întâmplă des să fii timid sau agitat sau dacă ratezi activitățile distractive din cauză că-ți faci griji pentru ce ar putea crede ceilalți despre tine, atunci această carte îți este adresată.

Ce să faci când ești foarte timid îi ghidează pe copii și pe părinții lor printre emoțiile care stau la baza anxietății sociale, folosind strategii și tehnici bazate pe principii cognitiv-comportamentale. Acest ghid interactiv de self-help este o resursă completă pentru educarea, motivarea și încurajarea copiilor să-și depășească anxietatea socială, astfel încât să se alăture circului veseliei și al prieteniei.

Dr. Claire A. B. Freeland și Dr. Jacqueline B. Toner practică psihologia în Baltimore, Maryland, și au peste treizeci de ani de experiență în lucrul cu părinți și copii. Sunt autoarele mai multor ghiduri de self-help pentru tineri.

Janet McDonnell este scriitoare și ilustratoare și trăiește în suburbiile liniștite ale Orașului Vânturilor, Chicago. Personajele ei populează multe dintre cărțile și revistele pentru copii.
Detalii produs
Despre Dr. Claire A.B. Freeland
Dr. Claire A.B. Freeland
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Dr. Claire A.B. Freeland inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Dr. Claire A.B. Freeland se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Dr. Claire A.B. Freeland. Fiecare carte scrisa de Dr. Claire A.B. Freeland este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Dr. Claire A.B. Freeland in categoria Dr. Claire A.B. Freeland astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Ce să faci... când te cuprinde frica, Ce să faci când ești foarte timid. Ghid pentru copiii care vor să scape de anxietatea socială
Despre Dr. Jacqueline B. Toner
Dr. Jacqueline B. Toner
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Dr. Jacqueline B. Toner inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Dr. Jacqueline B. Toner se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Dr. Jacqueline B. Toner. Fiecare carte scrisa de Dr. Jacqueline B. Toner este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Dr. Jacqueline B. Toner in categoria Dr. Jacqueline B. Toner astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Ce sa faci cand..., Ce să faci... când te cuprinde frica, Ce să faci când ești foarte timid. Ghid pentru copiii care vor să scape de anxietatea socială
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


Alte carti din categoriile: Cresterea copilului

BestSeller
-20.4%
Fără țipete

Fără țipete

PRP: 49 Lei 39 Lei
-25.5%
Tine-ti copiii aproape

Tine-ti copiii aproape

PRP: 75 Lei 55.9 Lei
-49%
Eu, o  mama (im)perfecta?

Eu, o mama (im)perfecta?

PRP: 39 Lei 19.9 Lei
-10.9%
Harta parentingului modern

Harta parentingului modern

PRP: 55 Lei 49 Lei
-15%
BestSeller
-33.9%
-25%
BestSeller
-31.4%
-20%
Timpul miracolelor

Timpul miracolelor

PRP: 45 Lei 36 Lei
-15%
Hardcover
-20%
-10%
-10%

Cumparate impreuna cu Ce sa faci cand esti foarte timid. Ghid pentru copiii care vor sa scape de anxietatea sociala

PRP: 39 Lei

34.32 Lei