PRP: 35 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
28 Lei
Adauga in cos

Adaugă în coș

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

6 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Cartea cu tati

Format
130x200
Număr pagini
176
Editura
Trei
Autor
Robert Balan,
Andrei Dósa,
Robert Serban
Anul publicării
2021
ISBN
9786064009708

Rezumat Cartea cu tati - Robert Balan, Robert Serban, Andrei Dósa

„La oamenii mari dimineața e altfel: doar din reflex mai ducem acum ceașca la gură și doar un caimac prăfuit mai suflăm înainte de-a ne preface că bem, iar fumul iese din țigară numai dacă învârtim de cheița – fumul acesta de pluș în care fetița nu se poate lovi. Da, am crescut mari și ca la toți oamenii mari și la noi corpurile folosesc doar ca să ne recunoască fetița și folosesc doar pentru a înainta cât de repede-nspre ea – niște mecanisme sigure de îngrijit Mara, Mara care tocmai a împlinit doi ani." Dan Coman


„Când am ajuns a doua zi la Filantropia, nu am pierdut vremea în adorarea pruncului, că mi s-a trasat o sarcină clară, bărbătească, plină de însemnătate pentru noul cetățean al lumii: trebuia să-l înscriu la starea civilă, să-i dau numele și să-i declar identitatea. Să-i oficializez prezența în lume și în comunitate. Ăsta e rolul tatălui – de la început până când copilul va crește și va fi gata să înfrunte singur viața. Să îl acomodeze cu lumea din afara căminului, să-l antreneze, pas cu pas, pentru acea înfruntare." Florin Dumitrescu

„Diada tată-copil e foarte puțin sau fals, din punctul meu de vedere, reprezentată în mai toate artele. Avem pe de o parte imaginea idilică: nou-născutul e un îngeraș care aduce bucurie și fericire în familie, iar tatăl descrie asta de undeva din turnul său de fildeș (mă rog, biroul lui) fără să ia parte efectiv la tot ce ține, practic, de noua ordine familială. De cealaltă parte, avem tatăl văzut ca o autoritate, care stabilește reguli și dă pedepse, iarăși fără să țină cont de nevoile copilului și ale partenerei. Ambele imagini nu au (sau au prea puțin) de-a face cu realitatea, cu concretul, cu ceea ce se întâmplă în viața de zi cu zi. Acest volum este urmarea unui spectacol de teatru. În 2019 am făcut «Cocoțat pe schele», un spectacol despre rolul tatălui în societatea contemporană.

Cu spectacolul (și textele din acest volum) am vrut să prind și părțile alea frumoase, dar și chestiunile banale sau chiar neplăcute din viața de familie.

E nevoie și de scutece schimbate, și de timp petrecut degeaba pe banca în parc (când, de fapt, îți dorești să fii oriunde în altă parte), și de bani... Până la urmă, există și momente fericite, și plictiseli, și nesiguranțe, și bucurii, și certuri sau chiar divorțuri..." Robert Bălan

Răsfoiește câteva pagini ale cărții în PDF
La Bookzone, ai posibilitatea de a răsfoi câteva pagini din cartea Cartea cu tati înainte de a cumpăra.
Detalii produs
Despre Robert Balan
Robert Balan
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Robert Balan inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Robert Balan se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Robert Balan. Fiecare carte scrisa de Robert Balan este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Robert Balan in categoria Robert Balan astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Robert Serban
Robert Serban
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Robert Serban inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Robert Serban se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Robert Serban. Fiecare carte scrisa de Robert Serban este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Robert Serban in categoria Robert Serban astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Andrei Dósa
Andrei Dósa
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Andrei Dósa inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Andrei Dósa se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Andrei Dósa. Fiecare carte scrisa de Andrei Dósa este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Andrei Dósa in categoria Andrei Dósa astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


De la același autor

Alte carti din categoriile: Dezvoltare personala, Cresterea copilului

PRP: 35 Lei

28 Lei