Arhimandrit Teofil Paraian

Cale spre bunatate

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

5 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Cale spre bunatate

Format
130x200
Număr pagini
424
Editura
Sophia
Autor
Arhimandrit Teofil Paraian
Anul publicării
2014

Rezumat Cale spre bunatate - Arhimandrit Teofil Paraian

Cartea de faţă cuprinde cuvântări pe care le-am ţinut la Mănăstirea Brâncoveanu de la Sâmbăta de Sus. Deşi sunt ţinute cu prilejul spovedaniei obştei, ele nu se referă direct la aceasta şi nu au în vedere spovedania propriu-zisă. Aceste cuvântări au fost alcătuite de cele mai multe ori spontan, în folosul ascultătorilor. Multe din idei mi-au venit în timpul expunerii, aşa încât s-ar putea spune că ele sunt inspirate. Da, într-adevăr, sunt inspirate de pregătirea mea de-a lungul vieţii şi de cultura pe care mi-am agonisit-o. Cărţii i-am dat titlul Cale spre bunătate pentru că în cuvântările pe care le-am ţinut se urmăreşte îmbunătăţirea omului, în general şi în special. Fără îndoială că există şi multe alte valori pe care le poate urmări omul, dar de măsura bunătăţii nu-i nici una. Bunătatea ne face asemănători cu Dumnezeu Cel Bun şi ne apropie de El în vremelnicie şi în veşnicie. Cu bunătatea ne ducem înaintea lui Dumnezeu şi ne menţinem în legătură cu El. Să ne ajute Bunul Dumnezeu să fim buni, ca unii care învăţăm din această carte să mergem pe calea care duce la bunătate. (Arhimandrit Teofil Părăian)
Detalii produs
Despre Arhimandrit Teofil Paraian
Arhimandrit Teofil Paraian
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Arhimandrit Teofil Paraian inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Arhimandrit Teofil Paraian se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Arhimandrit Teofil Paraian. Fiecare carte scrisa de Arhimandrit Teofil Paraian este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Arhimandrit Teofil Paraian in categoria Arhimandrit Teofil Paraian astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Cale spre bunătate
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


Alte carti din categoriile: Beletristica, Religie, Literatura religioasa

25 Lei