Amalia EpureAna-Maria Paraschiv

Calatorie prin lumea textelor literare. Clasa 2

Partea I – varianta A
PRP: 13.5 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
12.55 Lei

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

5 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Calatorie prin lumea textelor literare. Clasa 2

Dimensiune
205x290
Număr pagini
56
Editura
Elicart
Autor
Ana-Maria Paraschiv,
Amalia Epure
Anul publicării
2019
ISBN
9786067681864

Rezumat Calatorie prin lumea textelor literare. Clasa 2 - Amalia Epure, Ana-Maria Paraschiv

Calatorie prin lumea textelor literare. Partea 1 - (A) - din manualul de limba romana pentru clasa a II-a. Textele din noul manual de Comunicare in limba romana, clasa a II-a, (editia 2018) au constituit punctul de plecare pentru exercitii variate si atractive de literatura, comunicare, vocabular si compuneri. De asemenea, fiecare unitate este insotita de o proba de evaluare pentru verificarea cunostintelor dobandite. Textele literare contribuie in moduri diverse si multiple la dezvoltarea personalitatii copilului. Pentru a descoperi tainele ascunse, este necesara o lectura activa, constienta. Exercitiile propuse contribuie tocmai la dezvoltarea capacitatii elevilor de a intelege textul literar si legatura stransa dintre limba si literatura. Abordarea textelor a fost facuta atat prin exercitii traditionale, cat si prin metode moderne interactive. Calatorie prin lumea textelor literare din manualul de limba romana reprezinta un suport util, atat pentru lucrul in clasa, cat si pentru studiul individual.

Detalii produs
Despre Amalia Epure
Amalia Epure
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Amalia Epure inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Amalia Epure se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Amalia Epure. Fiecare carte scrisa de Amalia Epure este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Amalia Epure in categoria Amalia Epure astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Ana-Maria Paraschiv
Ana-Maria Paraschiv
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Ana-Maria Paraschiv inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Ana-Maria Paraschiv se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Ana-Maria Paraschiv. Fiecare carte scrisa de Ana-Maria Paraschiv este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Ana-Maria Paraschiv in categoria Ana-Maria Paraschiv astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


Dictări progresive cls. 1

Dictări progresive cls. 1

8.5 Lei
-7%
PRP: 13.5 Lei

12.55 Lei