PRP: 30 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
24 Lei
Adauga in cos

Adaugă în coș

Livrare în România

2-4 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

2-4 zile lucrătoare

2 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Borgia

Format
130x200
Editura
Paul Editions
Autor
Christian G. Ciomac
Anul publicării
2022
ISBN
9786069703434

Rezumat Borgia - Christian G. Ciomac

Într-o povestire istorică, ca aceasta pe care v-o prezint, este foarte greu să se găsească ceva original. Faptele şi elementele istorice sunt rigide şi riguros fixate în cadrele istoriei, aşa că a trebuit să le iau cum le-am găsit. Iar partea anecdotică, aceea care agrementează şi uşurează citirea, am cules-o după izvoare autentice din nenumărate cărţi străine originale sau în traducere din englezeşte şi italieneşte în limba franceză şi germană. Aşa că această carte este numai o tălmăcire în româneşte a ceea ce s-a scris şi comentat aşa de mult în alte limbi, străine, despre familia de mare renume istoric Borgia. O povestire făcută cu grija adevărului după nenumărate biografii şi studii istorice apărute în ţările apusene. Pentru toţi aceia care nu au la îndemână acele cărţi, pentru toţi aceia care citesc mai cu seamă cărţi româneşti şi pentru toţi acei care preferă o sinteză unui studiu arid de specialitate, le ofer această lucrare a mea. Bună sau rea. Cum veţi găsi-o.
Detalii produs
Despre Christian G. Ciomac
Christian G. Ciomac
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Christian G. Ciomac inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Christian G. Ciomac se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Christian G. Ciomac. Fiecare carte scrisa de Christian G. Ciomac este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Christian G. Ciomac in categoria Christian G. Ciomac astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


PRP: 30 Lei

24 Lei