Adrian CovicCristina GavriloviciMircea Covic

Boli renale ereditare si congenitale

PRP: 59.9 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
56.9 Lei
Adauga in cos

Adaugă în coș

Livrare în România

1-2 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-2 zile lucrătoare

5 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Boli renale ereditare si congenitale

Format
160x235
Număr pagini
216
Editura
Polirom
Autor
Adrian Covic,
Cristina Gavrilovici,
Mircea Covic
Anul publicării
2022
ISBN
9789734689941

Rezumat Boli renale ereditare si congenitale - Cristina Gavrilovici, Adrian Covic, Mircea Covic

Diagnosticul rapid, complet si de certitudine in afectiunile renale ereditare si congenitale si cel asociat cu tratamente tintite conform medicinei personalizate reprezinta cele doua tendinte majore in medicina mileniului trei. Cartea de fata este rodul colaborarii multidisciplinare dintre nefrologie, genetica si pediatrie, considerand conceptul de interdisciplinaritate <> in practica medicala actuala. O monografie de o reala valoare, compacta, riguros documentata, in care aspectele teoretice se imbina perfect cu cele practice, intr-un volum publicat in conditii de exceptie. - Viorel Jinga Monografia abordeaza, dintr-o perspectiva clinica si genetica, patru mari capitole de patologie nefrologica la copii si adulti: bolile glomerulare ereditare (sindroamele nefrotice, boala Fabry, sindromul Alport s.a.), tubulopatiile ereditare (disfunctiile reabsorbtiei sodiului, diabetul insipid nefrogen, sindromul Fanconi s.a.), malformatiile renourinare si bolile renale chistice (ADPKD, ARPKD, nefronoftiziile s.a.). Aceste afectiuni, uneori putin cunoscute, au o frecventa medie de 1:500 nou-nascuti vii si reprezinta o cauza majora de morbiditate si IRCT (circa 10% din bolnavii dializati). Insa cercetarile clinice si experimentale recente au evidentiat rolul important al factorilor genetici in patogenia acestor afectiuni, generand noi solutii diagnostice si terapeutice. Monografia noastra se adreseaza in primul rand clinicienilor, deoarece include recomandarile unor grupuri internationale de experti in abordarea celor patru grupe de afectiuni, algoritmi de diagnostic si scheme terapeutice. Speram ca acest volum sa le fie "un instrument" util tuturor nefrologilor si altor specialisti. - Autorii
Detalii produs
Despre Cristina Gavrilovici
Cristina Gavrilovici
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Cristina Gavrilovici inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Cristina Gavrilovici se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Cristina Gavrilovici. Fiecare carte scrisa de Cristina Gavrilovici este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Cristina Gavrilovici in categoria Cristina Gavrilovici astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Adrian Covic
Adrian Covic
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Adrian Covic inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Adrian Covic se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Adrian Covic. Fiecare carte scrisa de Adrian Covic este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Adrian Covic in categoria Adrian Covic astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Mircea Covic
Mircea Covic
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Mircea Covic inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Mircea Covic se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Mircea Covic. Fiecare carte scrisa de Mircea Covic este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Mircea Covic in categoria Mircea Covic astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


Ofertele zilei

ore,

min,

sec
Marat

Marat

PRP: 39 Lei

9.9 Lei

Cartea familiei

Cartea familiei

PRP: 49 Lei

35 Lei

Atlasul copilului isteț

Atlasul copilului isteț

PRP: 49 Lei

35 Lei

Cand corpul spune nu

Cand corpul spune nu

PRP: 60 Lei

37 Lei

Cuvinte care schimba minti

Cuvinte care schimba minti

PRP: 25 Lei

16.9 Lei

Pachet Emoțiile Sarei

Pachet Emoțiile Sarei

PRP: 116 Lei

39 Lei

Împăcarea cu tine însuți

Împăcarea cu tine însuți

PRP: 59 Lei

37 Lei

Pachet Doru Antonesi

Pachet Doru Antonesi

PRP: 147 Lei

53 Lei

PRP: 59.9 Lei

56.9 Lei