Carmen Mola

Bestia

PRP: 65 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
55.25 Lei
Adauga in cos

Adaugă în coș

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

6 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Bestia

Format
130x200
Număr pagini
576
Editura
Trei
Autor
Carmen Mola
Anul publicării
2022
ISBN
9786064015747

Rezumat Bestia - Carmen Mola

Premiul Planeta 2021


Suntem în anul 1834, iar Madridul, un oraș care încearcă să se deschidă dincolo de zidurile ce îl înconjoară, este afectat de o teribilă epidemie de holeră. Dar nu numai boala îi îngrozește pe locuitorii săi: prin mahalale apar cadavrele dezmembrate ale unor fete cărora nimeni nu le duce dorul. Zvonurile vorbesc despre Bestia, o ființă pe care nimeni nu a văzut-o, dar de care toată lumea se teme.


Când micuța Clara dispare, sora ei, Lucia, împreună cu Donoso, un polițist căruia îi lipsește un ochi, și Diego, un jurnalist care-și bagă nasul peste tot, încep o cursă frenetică pentru a o găsi pe fetiță în viață. Pe parcursul poveștii mai apar și Braulio, un călugăr războinic, și un misterios inel de aur cu două buzdugane încrucișate, pe care toată lumea îl caută și pentru care unii sunt dispuși să ucidă.

 

“Într-o manieră magistrală, Carmen Mola țese, cu firele celui mai bun thriller, acest roman captivant, febril și implacabil despre infern și tenebrele sale.” - Motivația juriului Premiului Planeta 2021

 

„Bestia este un amestec de genuri. Este un roman istoric, dar este și un thriller, cu elemente de horror. Este un pas înainte de la thrillerul obișnuit la un roman mai întunecat, a cărui acțiune se petrece în Madridul anului 1834, într-o perioadă foarte grea. Dar până la urmă există întotdeauna speranță.” - Carmen Mola

 

Carmen Mola este pseudonimul ales în primăvara anului 2017, la Madrid, de autorii Jorge Díaz, Agustín Martínez și Antonio Mercero când au decis să se lanseze într-o aventură de creație colectivă ce s-a cristalizat într-un prim roman, La novia gitana, urmat de La red púrpura și La nena. În paralel, cei trei autori și-au continuat proiectele personale. Jorge Díaz (Alicante, 1962) este autorul romanelor Cartas a Palacio și La justicia de los errantes, printre altele, precum și al unor seriale de televiziune precum Hospital Central. Agustín Martínez (Lorca, 1975) este creatorul unor seriale precum Feria, La luz más oscura sau La Caza (Monteperdido și Tramuntana) și autorul romanelor Monteperdido și La mala hierba. Antonio Mercero (Madrid, 1969) a continuat să scrie scenarii de film și televiziune (Felices 140, Hospital Central, Hache), în paralel cu publicarea de romane, printre care se numără Pleamaro, El final del hombre.

Detalii produs
Despre Carmen Mola
Carmen Mola
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Carmen Mola inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Carmen Mola se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Carmen Mola. Fiecare carte scrisa de Carmen Mola este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Carmen Mola in categoria Carmen Mola astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


Alte carti din categoriile: Thriller, mister si suspans, Carti fictiune

Fiicele mafiei

Fiicele mafiei

PRP: 49 Lei

19.9 Lei

Un gram de furie

Un gram de furie

PRP: 49 Lei

29 Lei

Infern în paradis

Infern în paradis

PRP: 49 Lei

39 Lei

Asul de pica

Asul de pica

PRP: 59 Lei

39 Lei

Cifrul criminalului

Cifrul criminalului

PRP: 49 Lei

39 Lei

Sotiile - Tarryn Fisher

Sotiile - Tarryn Fisher

PRP: 45 Lei

36 Lei

Joc murdar

Joc murdar

PRP: 59.9 Lei

47.9 Lei

Zuleiha deschide ochii

Zuleiha deschide ochii

PRP: 43 Lei

37.8 Lei

Jocuri mortale

Jocuri mortale

PRP: 49 Lei

39 Lei

Casa de sticla

Casa de sticla

PRP: 59.9 Lei

47.9 Lei

Femei care stiu ce vor

Femei care stiu ce vor

PRP: 49 Lei

29 Lei

Ai grija de ea

Ai grija de ea

PRP: 49.9 Lei

39.9 Lei

Pacienta tăcută

Pacienta tăcută

PRP: 49.99 Lei

39.9 Lei

Biblia pierduta

Biblia pierduta

PRP: 69.9 Lei

55.9 Lei

Lista judecatorului

Lista judecatorului

PRP: 57 Lei

45.6 Lei

Ultimul zbor

Ultimul zbor

PRP: 55 Lei

45.9 Lei

PRP: 65 Lei

55.25 Lei