Howard PyleJohn Burrows

Aventurile lui Robin Hood

Repovestire după versiunea lui Howard Pyle
PRP: 32 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
27.2 Lei

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

6 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Aventurile lui Robin Hood

Dimensiune
135x190
Număr pagini
160
Editura
Curtea Veche
Autor
John Burrows,
Howard Pyle
Anul publicării
2017
ISBN
9786065887961

Rezumat Aventurile lui Robin Hood - Howard Pyle, John Burrows

Din cauză că l-a omorât pe unul dintre oamenii şerifului din Nottingham, Robin Hood, un erou legendar al Angliei medievale, trebuie să fugă în Pădurea Sherwood, dacă nu doreşte să fie judecat şi spânzurat. Astfel devine un proscris, sau, mai cinstit spus, un tâlhar, însă unul care, alături de ceata sa, îi jefuieşte doar pe cei bogaţi şi trufaşi, iar pe cei sărmani îi ajută ori de câte ori sunt nedreptăţiţi.


Se înţelege că, ocupându-se cu asemenea treburi care îi înspăimântă pe nobilii înfumuraţi şi pe preoţii ipocriţi, Robin Hood şi oamenii săi au parte de nenumărate aventuri. Sunt pricepuţi la tras cu arcul, la mânuitul sabiei, la deghizări şi la acţiuni curajoase pe care le pun la cale pentru a-şi salva prietenii din ghearele şerifului din Nottingham. Faima lui Robin Hood e atât de mare, încât însuşi viteazul rege al Angliei Richard Inimă de Leu doreşte să-l cunoască și să-i facă o propunere, care, fireşte, va duce către un final fericit!

Detalii produs
Despre Howard Pyle
Howard Pyle
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Howard Pyle inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Howard Pyle se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Howard Pyle. Fiecare carte scrisa de Howard Pyle este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Howard Pyle in categoria Howard Pyle astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Aventurile lui Robin Hood
Despre John Burrows
John Burrows
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre John Burrows inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. John Burrows se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale John Burrows. Fiecare carte scrisa de John Burrows este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre John Burrows in categoria John Burrows astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Aventurile lui Robin Hood
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


De la același autor

-15%
Aventurile lui Robin Hood

Aventurile lui Robin Hood

PRP: 32 Lei 27.2 Lei
PRP: 32 Lei

27.2 Lei