PRP: 97 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
77.6 Lei

Livrare în România

2-4 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

2-4 zile lucrătoare

2 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Aventuri de poveste la Scoala Vol.1

Format
205x240
Număr pagini
146
Editura
Creator
Autor
Cristina-Angela Tohanean,
Mariana Vasile,
Raluca Buricea,
Lavinia Achim,
Teodora-mariana Marin
Anul publicării
2023
ISBN
9786060296614

Rezumat Aventuri de poveste la Scoala Vol.1 - Cristina-Angela Tohanean, Lavinia Achim, Teodora-mariana Marin, Mariana Vasile, Raluca Buricea

Aventuri de poveste la Scoala. Vorbeste corect: Povesti terapeutice si exercitii logopedice pentru corectarea pronuntiei Vol.1


Aventuri de poveste la Scoala Vorbeste Corect ofera o abordare inovatoare si distractiva pentru corectarea pronuntiei la copii. Cartea contine o colectie de povesti terapeutice si exercitii de vorbire, folosind ca personaje animale din Gradina Zoologica pentru a ajuta copiii sa se identifice cu acestea si sa gaseasca solutii la dificultatile din terapia tulburarilor de limbaj. Aceste povesti si exercitii sunt concepute pentru a fi interactive si distractive, astfel incat copiii sa se simta atrasi de ele si sa invete cu placere. Cartea este structurata astfel incat permite copiilor sa invete intr-un mod progresiv si sa isi dezvolte natural abilitatile de limbaj. Aventuri de poveste la Scoala Vorbeste Corect este o carte foarte utila pentru parinti, educatori si specialisti care doresc sa inteleaga mai bine dezvoltarea vorbirii si a limbajului la copii si reprezinta un suport de calitate in corectarea tulburarilor de limbaj. - Viorel Agheana

Detalii produs
Despre Cristina-Angela Tohanean
Cristina-Angela Tohanean
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Cristina-Angela Tohanean inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Cristina-Angela Tohanean se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Cristina-Angela Tohanean. Fiecare carte scrisa de Cristina-Angela Tohanean este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Cristina-Angela Tohanean in categoria Cristina-Angela Tohanean astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Lavinia Achim
Lavinia Achim
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Lavinia Achim inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Lavinia Achim se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Lavinia Achim. Fiecare carte scrisa de Lavinia Achim este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Lavinia Achim in categoria Lavinia Achim astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Aventuri de poveste la Scoala Vol.1
Despre Teodora-mariana Marin
Teodora-mariana Marin
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Teodora-mariana Marin inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Teodora-mariana Marin se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Teodora-mariana Marin. Fiecare carte scrisa de Teodora-mariana Marin este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Teodora-mariana Marin in categoria Teodora-mariana Marin astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Aventuri de poveste la Scoala Vol.1
Despre Mariana Vasile
Mariana Vasile
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Mariana Vasile inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Mariana Vasile se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Mariana Vasile. Fiecare carte scrisa de Mariana Vasile este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Mariana Vasile in categoria Mariana Vasile astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Aventuri de poveste la Scoala Vol.1
Despre Raluca Buricea
Raluca Buricea
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Raluca Buricea inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Raluca Buricea se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Raluca Buricea. Fiecare carte scrisa de Raluca Buricea este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Raluca Buricea in categoria Raluca Buricea astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Aventuri de poveste la Scoala Vol.1
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


De la același autor

-20%
Andrei scapa de sforaici

Andrei scapa de sforaici

PRP: 35 Lei 28 Lei
-20%
Greseala perfecta

Greseala perfecta

PRP: 35 Lei 28 Lei
-20%
-14.8%
Fiindca te iubesc

Fiindca te iubesc

PRP: 42 Lei 35.8 Lei
-14.8%
Copiii Regelui

Copiii Regelui

PRP: 42 Lei 35.8 Lei
-14.8%
Palarie pentru Ivan

Palarie pentru Ivan

PRP: 42 Lei 35.8 Lei
-30%
Nou
-25%
Nou
-25%
-30%
Bunele maniere

Bunele maniere

PRP: 36.5 Lei 25.55 Lei
-20%
Cu ariciul la tuns

Cu ariciul la tuns

PRP: 39 Lei 31.2 Lei
-30%
Exercitii Yoga pentru copii

Exercitii Yoga pentru copii

PRP: 59 Lei 41.3 Lei
-30%
Vrajitorul din Oz

Vrajitorul din Oz

PRP: 29 Lei 20.3 Lei
-30%
PRP: 97 Lei

77.6 Lei