Cathya MP

AME Vol. 1

PRP: 49 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
14.9 Lei

Votată de cititori drept „Cea mai captivantă poveste de dragoste de pe Wattpad”. O poveste despre secrete nespuse.

Votată de cititori drept „Cea mai captivantă poveste de dragoste de pe Wattpad”. O poveste despre secrete nespuse.

Produs indisponibil (nu se mai tipărește)

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

4 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații AME Vol. 1

Format
130x200
Număr pagini
576
Editura
Bookzone
Autor
Cathya MP
Anul publicării
2020
ISBN
9786069008577

Rezumat AME Vol. 1 - Cathya MP

Ame e câmpul de luptă a două destine construite din bucăți de viitor incerte, prinse într-un lanț bolnăvicios ce le va schimba soarta pentru totdeauna.

Ești față-n față cu o carte mistuitoare, cu peste 5000.000 de cititori, ce te va zdruncina din temelii și îți va provoca fiori în tot corpul. Ame spune povestea a două suflete cu simțiri diametral opuse, dar care se sudează încă de la primele priviri.

Ea, definiția normalității. El, mult prea departe de a fi normal. Haotic, pe alocuri pragmatic, Zane duce o viață dublă la periferia New York-ului și e orbit de răzbunare. Dar de îndată ce o vede pe Ame, își dă seama că atunci când visezi iubire trebuie să te pregătești pentru încă o luptă. Destinul lor pare deja scris, așteptând să dea lovitura de grație. Viețile li se schimbă definitiv, iar iubirea lor interzisă ia calea tragică a unui adevăr crunt.

Războiul începuse, iar noua ne căzuse baioneta.

Cu accentul pus pe maturizarea emoțională, Ame e povestea unor decizii luate impulsiv, o lecție despre consecințele unei alegeri, o fantezie animată de puterea iubirii de a învinge chiar și atunci când sufletul se află pe marginea unei prăpăstii.

Ce spun cititorii despre Ame

1. O experiența transformatoare Nu poți să rămâi acelaşi când termini povestea. Ame şi Zane erau adolescenți și viața era o metaforă. Minciunile lor, secretele, asta le împiedică destinul. Ame e plăcuta ploaie de vară, dar viața ei e o adevărată furtună în care dragostea intră ca un uragan și toate se întâmplă din vina unei singure persoane, Zane. – Simplewoman

2. O carte ca un carusel emoțional Ame, o carte în care acțiunea personajelor nu te lasă să te plictisești, cu răsturnări de situație ce îți antrenează lectura, presărată cu momente de dragoste intensă a protagoniștilor. Deși sunt puși mereu la încercare, eu sper să spargă bariera timpului și să ne demonstreze că odată ce găsești marea iubire, ea va supraviețui tuturor obstacolelor. - AdinaGidea

3. O carte atât de specială Ame ... e o carte specială cu o acțiune pe măsură. Te captivează și te ține cu sufletul la gură cu fiecare capitol, deși e dură în unele momente, iubirea celor două personaje trece peste toate obstacolele. Ame este ca o lecție de viață despre cum iubirea poate învinge orice și speranța că oamenii ca Sergio pot iubi simplitatea și bunătatea. Ești minunată, draga mea! – Mihaela

4. O poveste tensionată și plină de emoție Deși el îi provoacă suferință, ea continuă să-l iubească. Nu renunță unul la altul, dovedind că puterea emoțiilor este incomparabilă. Ceilalți nu cred în atracția complexă dintre cei doi, dar sufletele acestora continuă să danseze prin durerea transformată în plăcere. Dominația și posesivitatea conturează admirația pentru ea, care se obișnuiește cu obstacolele ce se împletesc în relația lor. - Raluca Andreea

5. O carte care provoacă dependență Ame... O carte care provoacă încet, dar sigur, dependență și cu cât citești capitol după capitol nu te poți opri din a citi mai mult și mai mult din ea. Fără să vrei, te conectezi cu această poveste ca și cum ai fi tu în ea și trăiești intens toate provocările ei. Mie asta mi-a transmis aceasta minunată carte. - CatarauIonela

6. Una dintre cărțile mele de suflet Câtă fericire și zeci de alte emoții ne-ai provocat prin această poveste perfectă. Ame e una dintre cărțile mele de suflet, o poveste care îi oferă cititorului deconectarea necesară de la rutina de zi cu zi. Merită citită ori de câte ori ne dorim să râdem, să plângem, să oftăm și să suspinăm la acțiunea incitantă dintre protagoniștii acestei povești, pe cât sunt de fictivi, pe atât de reali și palpabili a reușit talentată noastră scriitoare să ni transmită. – Gina Filip

7. O carte plină de suspans Ame... o carte pe care nu poți să o lași odată ce ai început să o citești. O ador. Am savurat fiecare cuvințel și am trăit alături de personaje. Ești ținut în suspans, ceea ce mi-a plăcut la nebunie. Ție vreau să-ți mulțumesc că mi-ai oferit această carte pentru a o citi. Ești foarte talentată! – Carmen

8. O carte plină de învățăminte Scrii foarte frumos și mi-a plăcut cum ai intrat în pielea celor două personaje. Se pare că reflecțiile de la final de capitol sunt marca ta! Îmi place că închei cu învățăminte. Ame poate avea în Angel un prieten de nădejde, cum de fapt și ea i-a dovedit că este, dar nu cred că vor depăși acest prag. – Joannaa0110

9. O carte unică Îmi place mult, aștept și varianta publicată acum să văd ce se întâmplă mai departe între ei și dacă vor fi Ame și Zane împreună. Chiar sunt curioasă dacă Zane va lasă teama asta de a nu i se întâmpla ceva lui Ame și își va da o șansa să fie fericit cu ea. - Cristina_299

10. Un talent de nedescris Extraordinar de bine scrisă cartea. Felicitări pentru talentul de care ai dat dovadă!!! Din partea mea, ai nota 100/10 . Meriti Wattys! –Stephanie161003


Despre Cathya MP

Citind, am șansa să trăiesc mai multe vieți. Scriind, am șansa să le orchestrez pe toate. Cathya MP se numără printre cei mai tineri autori Bookzone și surprinde datorită emoției pe care o regăsești în fiecare rând pe care-l scrie. Anul 2016 a fost un pilon în cariera ei de scriitoare, câștigând cu Ame premiul pentru cea mai captivantă poveste de dragoste a anului de pe Wattpad.

O personalitate complexă, dedicată întrutotul peniței de scriitor, Cathya MP este un as al poveștilor neașteptate în care iubirea e acel ceva care învinge mereu. Ame a prins viață în 4 ani, fiind scrisă cu o migală aparte, caracteristică autoarei. Cei peste 500.000 de cititori de pe Wattpad sunt dovada vie a talentului scriitoarei.

Fragment din carte

Fără să analizez o clipă situația sau consecințele, mă aplec peste balustradă, închid ochii și sar. Două brațe puternice mă prind zdravăn, iar eu icnesc la impactul cu pieptul său dur. Răceala pielii mele face cunoștință cu dogoarea trupului său. Încă purta casca pe cap. Teroristul era tare perspicace când era vorba să se ascundă. Şiret, până în măduva oaselor îmi fixează buzele cu privirea lui arzătoare. Acum îi puteam vedea mult mai bine ochii, deoarece ne aflam lângă un felinar înalt.

— Îmi pare rău ca ți-am stricat petrecerea, prințesă. Aveai întâlnire?

Îl privesc stupefiată. Ce-i pasă lui?

— Dispari! Mă încrunt şi-mi întorc privirea către strada pustie. De unde aveam atât tupeu? Probabil că valul de adrenalină încă mai curgea în voie prin trupul meu. Inima nu contenea să se liniștească odată, pulsând atât de tare, încât aveam impresia că o aud.

— Uuu! Eşti o pisică blândă care zgârie rău. Mă strânge la piept şi mai aproape, apoi îmi şopteşte la ureche: Acolo sus nu mai erai aşa rea.

Îmi arunc privirea iarăşi spre el şi, când îi întâlnesc sclipirea din ochi, mă pierd şi constat că încă eram în braţele lui. Sar ca arsă şi trag de rochie în jos, ruşinată la gândul că mâna lui perversă tocmai ce stătuse lipită de fundul meu. Aproape că intru în pământ de rușine când observ că rochia îmi era ridicată pe şolduri.

Vai! Dacă îmi văzuse chiloţii când sărisem? Noroc că, înainte să plec, m-am schimbat și am luat boxerii negri dantelați în locul celor de babă, deoarece marginile groase ieșeau în evidentă prin rochia subțire.

— Ai văzut ceva? îl întreb rușinată.

— Stai liniștită. Nici nu mă interesează.

Îmi fixez privirea în pământ în timp ce-mi netezeam poalele rochiei. Oare spusese asta din orgoliu, sau mă găsea neatrăgătoare? Cumva, mă simțeam tare prost la gândul că nu trezeam niciun fel de interes pentru un bărbat ca el. Părea atrăgător, chiar dacă nu puteam să văd prea multe pe sub geaca din piele sau casca de pe cap. Respir adânc, gândindu-mă că orice fată în locul meu s-ar simți jignită dacă ar fi tratată cu asemenea indiferență și răceală. El practic îmi spusese că nu sunt drăguță, că nu arat bine. Poate șoldurile mele erau prea mari, sau, poate, sânii prea mici. Fel de fel de complexe se trezesc din hibernare, iar eu stăteam în fața lui, îngropată de un val de rușine. Era penibil!

— De ce te-ai înroșit așa, dintr-odată?

Clatin din cap, evitând să-l privesc.

— Nu am nimic.

— Este din cauză că ți-am văzut chiloții?

Cu ochii mari și gura căscată, îmi ridic fruntea din pământ la auzul vorbelor sale.

— Deci i-ai văzut?!

Ridică din umeri și începe să scotocească prin buzunarele gecii.

— Cred că iubitul tău o să se supere, schimbă subiectul rapid.

Mi se părea mie, sau tot insista pe ipoteza că eu aș avea iubit și relație, în general? Unde voia să ajungă cu toată tachinarea asta obositoare?

— Sunt cu mama, spun şi-l privesc atent, încercând să mă prind de vreun detaliu ce m-ar fi ajutat să-l recunosc şi să-l denunț pe Domnul Problemă din fața mea.

Pot să jur că aud un râset înfundat şi mă face să mă simt penibil. O fată de 20 de ani aproape, la o petrecere cu mama ei. Mda, avea motive să râdă. Mă întorc pe călcâie, gata să-mi iau tălpăşiţa de aici şi de lângă Domnul ISIS, dar mă prinde de încheietură puternic și mă întoarce din urmă.

—Wow! Ușurel, Speedy Gonzales. Unde crezi că pleci aşa repede?

— Undeva departe de tine, murmur, încă rezervată la gândul că omul ăsta ar putea fi periculos.

— Ce-ai spus?

— Vreau să plec. Înăuntru, de preferat.

— Serios?

— Da.

Avea un stil barbar de a se impune. Trăgea de mine fără să stea prea mult pe gânduri.

Începe să râdă, iar starea de panică mă cuprinde din nou.

— Îmi pare rău, nu se poate. Crezi că scapi aşa uşor?

—Poftim? Dă-mi drumul!

— Că altfel, ce?

— Ţip.

— Ţipă! Cine crezi că te aude? spune sigur pe sine, de parcă nu credea că am tupeu.

Mă panichez şi încep să mă zbat în mâinile lui.

— Dă-mi drumul, am zis! Lasă-mă. Ajutor! strigam pe un glas pițigăiat. Nu mai fusesem niciodată într-o asemenea postură, încât până și mie mi se părea penibil felul în care strigam după ajutor.

El începe să râdă și nu pare că se chinuie să mă țină pe loc. Era mai puternic decât pare.

Răsfoiește câteva pagini ale cărții în PDF
La Bookzone, ai posibilitatea de a răsfoi câteva pagini din cartea AME Vol. 1 înainte de a cumpăra.
Detalii produs
  • AME Vol. 1 AME Vol. 1
  • Format 130x200
  • Număr pagini 576
  • Editura Bookzone
  • Autor Cathya MP
  • Anul publicării 2020
  • ISBN 9786069008577
  • Scor Bestseller
Despre Cathya MP
Cathya MP
Biografie
Cu o activitate începută în 2014, Cathya MP se numără printre cei mai tineri scriitori contemporani. Rampa de lansare a autoarei a fost Wattpad, platforma internațională cu milioane de cititori zilnic. Prima ei serie, AME, care aparține genului Mafia Romance, a câștigat concursul internațional The Wattys 2016, la secțiunea „Lecturi captivante”. Publicată de Editura Bookzone în 2020, AME a avut un real succes, trilogia înregistrând vânzări de peste 40 000 de exemplare până în prezent.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

4.82

17 recenzii

5 stele

15

4 stele

1

3 stele

1

2 stele

0

1 stele

0


E

Ella Tataru

Superbă

0

Răspunde

Comentarii(0)

A

Ardelean Alexandra

Categoric nu e pe gustul meu! Am făcut un efort supraomenesc de a citi pana la pagina 95, însă retina mea nu poate sa ducă mai mult. Atatea decrieri metaforice care obosesc, atâtea detalii contradictorii. Apoi povestea e reluată de fiecare personaj in parte, prin ochii ei, apoi prin ai lui. Ar fi minunat dacă ați face ceva gen anticariat unde sa putem înapoia cărțile pe care nu le-am păstra in biblioteca și sa luam altele in schimb. Volumele Ami clar nu le-as păstra, in schimb as cumpăra sa ofer in dar, prietenelor mele, seria celor 3 volume scrise de J.M. Darhower (In pat cu diavolul, De mâna cu ispita, Fata in fata cu razbunarea) care sunt de excepție. Scrise atat de coerent, fără detalii obositoare, personaje foarte bine conturate. M-au terminat intr-un sens cât se poate de bun 😍

2

Răspunde

Comentarii(5)

A

Ana Maria Lazar

Am comandat Ame dar ti-am urmat si recomandarea si am luat seria in pat cu pacatul, pot spune ca nu am dat gres. Mai astept recomandari.

A

Ana Maria Lazar

A

Ana Maria Lazar

A

Ana Maria Lazar

Mulțumesc de recomandare pe langa seria ame am mai comandat si seria in pat cu pacatul, sunt superbe. Aștept si alte recomandari.

A

Ana Maria Lazar

A

Alexandra Pișta

Ame

Am cumpărat toate cele 3 volume,dar nu m-au ținut cu sufletul la gură..primul volum e dupa părerea mea foarte slab la un moment dat am si regretat ca le-am comandat..nu mi-a trezit prea mare interes si din cauza ca e foarte lungită uneori povestea fără rost,abia spre finalul primei părți sa zicem că mi-a trezit puțin curiozitatea. Al doilea volum este mai ok puțin dar tot multă lălăială la care eu nu ii vad rostul,nu știu cum va fi volumul 3 încă nu am terminat de citit dar in mare parte sunt dezamăgită..nu mi-a trezit interesul pe care ma așteptam,nu am trăit nici un fel de emoție nimic,cu cateva zile citisem altă serie dar am plâns odată cu personajele si am trecut prin toate stările posibile de la râs până la plâns..

0

Răspunde

Comentarii(0)

A

Andreea Fratila

Am cumpărat toate cele 3 volume. Din păcate m-am oprit din citit dupa ce-am ajuns pe la jumătatea primului volum. Sunt putin dezamagita. De obicei susțin scriitori romani si mi-este drag sa le cumpăr cărțile. Dezamăgirea mea vine din neconcordanțele care se gasesc in carte. In primul rând acțiunea care se presupune ca se desfășoară in New York însă regionalismele “dau” de gol țara de proveniența a scriitoarei, mai bine susținea ca acțiunea se petrece in România. Apoi haosul povesti… ti-e greu sa ti ritmul.. mai ales cand autoarea afirma ceva iar peste cateva capitole schimba complet informațiile. Momentan le-am asezat frumușel in biblioteca. Poate peste ceva vreme imi voi face curaj sa le dau o alta șansa.

2

Răspunde

Comentarii(0)

A

Andreea Prala

Fenomenală Serie

💣💣💣💣❤❤❤❤❤ toata seria

1

Răspunde

Comentarii(0)

A

Adela Adam

O carte minunată ce te face să simți un amalgam de sentimente! Felicitări!💕😍❤

1

Răspunde

Comentarii(0)

I

Iulia Doxan

Deci cartea asta e de-a dreptul GENIALA, am trait povestea o data cu personajele si am stat cu sufletul la gura de fiecare dată vand Ame si Zane erau in aceiași incăpere.

0

Răspunde

Comentarii(0)

O

Odeh Eliza

Este una din cele mai frumoase cărți pe care le.am.citit, poate chiar cea mai frumoasa (nu am sa zic mai mult pentru ca poate sunt persoane care nu au citit) . Celor care nu le place carte ar trebui sa tina pentru ei sau sa spună asta într.un mod mai civilizat. Eu ador cartea asta 💓

0

Răspunde

Comentarii(0)

D

Daniela

O carte Minunată care merita citita💞💞💞

0

Răspunde

Comentarii(0)

A

Anca

Aceasta carte m-a adus de la "extaz la agonie"!O recomand cu toata increderea si caldura!M-a captivat si m-a intrigat de la primul capitol,facandu-ma sa traiesc toate emotiile,ca si cum as fi fost eu personajul principal!! Astept cu emotie si nerabdare sa apara vol 2 din aceasta carte!

0

Răspunde

Comentarii(0)

Vezi toate recenziile

Pachete

-69.5%
Pachet AME 3 Volume

Pachet AME 3 Volume

PRP: 147 Lei 44.9 Lei
-67.4%
Pachet SKiN + AME

Pachet SKiN + AME

PRP: 304 Lei 99 Lei
Transport
gratuit
-61.1%
Pachet Cathya MP

Pachet Cathya MP

PRP: 172 Lei 66.9 Lei

De la același autor

BestSeller
-65.5%
AME Vol. 2

AME Vol. 2

PRP: 49 Lei 16.9 Lei
BestSeller
-65.5%
AME Vol. 3

AME Vol. 3

PRP: 49 Lei 16.9 Lei
-67.5%
Ultimul foc

Ultimul foc

PRP: 55 Lei 17.9 Lei
-67.5%
Ultimul foc #2

Ultimul foc #2

PRP: 55 Lei 17.9 Lei
-79.8%
Ecoul iubirii

Ecoul iubirii

PRP: 49 Lei 9.9 Lei
Scrisoare
Cu Autograf
-16.7%
Fluturi Vol. 4

Fluturi Vol. 4

PRP: 59.9 Lei 49.9 Lei
-34.7%
BestSeller
Cu Autograf
-40.8%
Am scris o carte despre noi

Am scris o carte despre noi

PRP: 59 Lei 34.9 Lei
Scrisoare
-31.3%
-77.2%
Eu, o  mama (im)perfecta?

Eu, o mama (im)perfecta?

PRP: 39 Lei 8.9 Lei
-79.8%
-82.3%
Plină de pasiune

Plină de pasiune

PRP: 39 Lei 6.9 Lei
-69.6%
Cum să mergi mai departe

Cum să mergi mai departe

PRP: 49 Lei 14.9 Lei
BestSeller
-79.8%
Vorbeste cu mine

Vorbeste cu mine

PRP: 49 Lei 9.9 Lei
-72.6%
Pachet Ciocniri cu scântei

Pachet Ciocniri cu scântei

PRP: 98 Lei 26.9 Lei
-87.4%
M-a înșelat, acum ce fac?

M-a înșelat, acum ce fac?

PRP: 39 Lei 4.9 Lei
BestSeller
-43.5%
Până la sfârșit

Până la sfârșit

PRP: 60 Lei 33.9 Lei
BestSeller
-56.7%
Malakai - Un altfel de final

Malakai - Un altfel de final

PRP: 69 Lei 29.9 Lei
BestSeller
-79.7%
BestSeller
-79.7%
-74.6%
Dor și Amor

Dor și Amor

PRP: 39 Lei 9.9 Lei
BestSeller
-79.8%
Minute pana la miezul noptii

Minute pana la miezul noptii

PRP: 49 Lei 9.9 Lei
BestSeller
-79.8%
Hai sa ne prefacem si azi

Hai sa ne prefacem si azi

PRP: 49 Lei 9.9 Lei
-76.6%

Cumparate impreuna cu AME Vol. 1

BestSeller
-65.5%
AME Vol. 2

AME Vol. 2

PRP: 49 Lei 16.9 Lei
-72.9%
-72.9%
Pachet Anna Zaires 3 Carti

Pachet Anna Zaires 3 Carti

PRP: 147 Lei 39.9 Lei
-66.5%
Seria Monster in his eyes

Seria Monster in his eyes

PRP: 149 Lei 49.9 Lei
Nou
-25.1%
Ispita cavalerului de onoare

Ispita cavalerului de onoare

PRP: 39.9 Lei 29.9 Lei
-43.5%
Bully. Seria Fall Away Vol.1

Bully. Seria Fall Away Vol.1

PRP: 52.9 Lei 29.9 Lei
BestSeller
-49.2%
Seria Culpables (Culpa mia)

Seria Culpables (Culpa mia)

PRP: 118 Lei 59.9 Lei
-51.2%
Lightlark

Lightlark

PRP: 49 Lei 23.9 Lei
PRP: 49 Lei

14.9 Lei