Laurie HawkesStephane Garnier

Actioneaza si gandeste ca o pisica. Caiet de exercitii

PRP: 49.9 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
42.4 Lei
Produs indisponibil

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

5 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Actioneaza si gandeste ca o pisica. Caiet de exercitii

Format
130x200
Număr pagini
312
Editura
Niculescu
Autor
Laurie Hawkes,
Stephane Garnier
Anul publicării
2022
ISBN
9786063807817

Rezumat Actioneaza si gandeste ca o pisica. Caiet de exercitii - Stephane Garnier, Laurie Hawkes

Cartea lui Stéphane Garnier este un adevărat fenomen! Tradusă în 25 de limbi şi vândută în peste 120.000 de exemplare numai în Franța, Acţionează şi gândeşte ca o pisică a devenit o lucrare de referință pentru a avea o viață mai bună. Vrăjită de această carte, Laurie Hawkes, un psiholog clinician foarte cunoscut şi apreciat, te ajută să pui în practică secretele bunăstării şi fericirii unei pisici, prin exerciţii simple și eficiente, care completează observaţiile autorului. NU MAI STA PE GÂNDURI! TRECI LA ACŢIUNE! Cum să ajungi să fii carismatic? Ce trebuie să faci pentru a nu te îngrijora în legătură cu ceea ce cred alţii despre tine? Când să găsești timpul necesar pentru a te odihni? Cum să înveţi să spui nu, păstrând totuşi relații bune cu cei din jurul tău? Cum să ai încredere în ceilalţi şi să mai delegi din sarcinile tale, fără a-ţi pierde din seninătate? Ce să faci pentru a ajunge să iei cele mai bune decizii pentru tine? Ingenios și prietenos, acest caiet de lucru este o invitație la FERICIRE! Laurie Hawkes este psiholog și psihoterapeut în analiză tran- zacțională (disciplină pe care o predă și la Școala de Analiză Tranzacțională din Paris, Île-de-France). Celelalte două pasiuni principale ale ei sunt tangoul și... pisicile!

Detalii produs
Despre Stephane Garnier
Stephane Garnier
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Stephane Garnier inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Stephane Garnier se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Stephane Garnier. Fiecare carte scrisa de Stephane Garnier este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Stephane Garnier in categoria Stephane Garnier astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Laurie Hawkes
Laurie Hawkes
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Laurie Hawkes inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Laurie Hawkes se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Laurie Hawkes. Fiecare carte scrisa de Laurie Hawkes este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Laurie Hawkes in categoria Laurie Hawkes astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


PRP: 49.9 Lei

42.4 Lei