Eduard DancilaIoan Dancila

1,2,3, ..., Show

PRP: 20.5 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
16.4 Lei

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

3 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații 1,2,3, ..., Show

Format
150x230
Număr pagini
208
Editura
Andreas
Autor
Ioan Dancila,
Eduard Dancila
Anul publicării
2015
ISBN
9786068271729

Rezumat 1,2,3, ..., Show - Ioan Dancila, Eduard Dancila

Numerele sunt lucruri sigure. Si nu numai atât. Numerele pot fi agreabile dar si antipatice, pot încânta dar si dezamagi, induc idei de ordine, de rânduiala dar si de nesperate iregularitati, pot ademeni dar si îndeprta, explica, probeaza, se prezinta ciudate, paradoxale în unele situatii, sunt din când în când contradictorii, insolite, uluitoare, rare, unice, sublime. Asemenea unui pasarar, care strânge în colivii pasari multicolore, am adunat între filele acestei carti conexiuni bizare, determinari importante, proprietati nastrusnice care va vor încânta si fascina. "Lucrurile n-ar fi clare, nici în raport cu noi, nici în relatiile reciproce dintre ele, daca n-ar exista numerele si esenta lor", era convingerea lui Philalaos din Tarent, de acum 25 de secole. "Tot ce poate fi cunoscut, are numar, si fara numar nu cunoastem nimic", insista el. "Dar ele, numerele, sunt pe deplin cunoscute" "Ordoneaza, calculeaza, masoara, cuantifica, numeroteaza, numerizeaza, numerele sunt peste tot în stiinta si în natura, în metrologie, probabilitati, statistica, demografie, contabilitate, strategie, estetica, economie, psihologie, exprima sub forma numerica idei" inventaria regretatul Denis Guedj. Astfel proiectul pitagoreicilor, de a da cunoasterii un fundament numeric se poate considera împlinit, am adauga noi... Pentru ca frumusetea este primul test, iar în matematica nu exista loc pentru matematica urâta, noi ne-am adresat tuturor celor sensibili la seductia estetica a matematicii. Si daca va îndoiti de utilitatea unei asemenea întreprinderi ne va sari în ajutor Micul Print: "C'est veritablement utile, puisque c'est jolie!" Da, numerele sunt frumoase! Sa înceapa spectacolul!

Detalii produs
Despre Ioan Dancila
Ioan Dancila
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Ioan Dancila inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Ioan Dancila se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Ioan Dancila. Fiecare carte scrisa de Ioan Dancila este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Ioan Dancila in categoria Ioan Dancila astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Eduard Dancila
Eduard Dancila
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Eduard Dancila inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Eduard Dancila se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Eduard Dancila. Fiecare carte scrisa de Eduard Dancila este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Eduard Dancila in categoria Eduard Dancila astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
1,2,3, ..., Show
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


Alte carti din categoriile: Manuale si auxiliare scolare

Dictări progresive cls. 1

Dictări progresive cls. 1

8.5 Lei
-10.1%
PRP: 20.5 Lei

16.4 Lei