Sandrine L'amourSherry Brown

1000 de autocolante pentru istorioare biblice

PRP: 35 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
28 Lei
Adauga in cos

Adaugă în coș

Livrare în România

2-4 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

2-4 zile lucrătoare

2 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații 1000 de autocolante pentru istorioare biblice

Număr pagini
48
Editura
Scriptum
Autor
Sherry Brown,
Sandrine L'amour
ISBN
9786068712697

Rezumat 1000 de autocolante pentru istorioare biblice - Sherry Brown, Sandrine L'amour

Cartea contine peste 1000 de autocolante si ilustratii color foarte dragute ce insotesc scurtele istorioare biblice. Cu multa creativitate, copiii vor avea nenumarate ocazii sa povesteasca si sa repovesteasca istorioarele biblice, in timp ce cu manutele lor harnice vor intregi imaginile sau chiar vor putea crea multe altele, dupa propria lor imaginatie.
Detalii produs
Despre Sherry Brown
Sherry Brown
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Sherry Brown inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Sherry Brown se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Sherry Brown. Fiecare carte scrisa de Sherry Brown este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Sherry Brown in categoria Sherry Brown astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Sandrine L'amour
Sandrine L'amour
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Sandrine L'amour inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Sandrine L'amour se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Sandrine L'amour. Fiecare carte scrisa de Sandrine L'amour este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Sandrine L'amour in categoria Sandrine L'amour astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


PRP: 35 Lei

28 Lei