Gabor Mate

Gabor Mate

BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de Gabor Mate , oferindu-ti acces la intreaga colectie de carti, inclusiv volume exclusive , una dintre cele mai memorabile lucrari fiind Minti imprastiate . Gabor Mate se bucura de un succes rasunator si incontestabil, cu vanzari impresionante pentru fiecare titlu. Stilul unic si personajele viu conturate sunt elementele definitorii ale operei sale.

Fiecare creatie semnata de Gabor Mate este o invitatie la lectura, savurata de mii de admiratori. Cel mai bine vanduta carte scrisa de Gabor Mate de pe BOOKZONE este Minti imprastiate.

Poti gasi toate cartile scrie de Gabor Mate pe www.bookzone.ro astfel incat sa te bucuri de o colectie completa de carti apreciate de cititori.

Impactul cartilor scrise de Gabor Mate depaseste granitele succesului comercial. Mesajele profunde din scrierile sale au reusit sa atinga sufletele cititorilor. Ti-a placut cartea Minti imprastiate? tunci iti recomandam si aceste titluri scrise de Gabor Mate: Pe taramul fantomelor infometate Cand corpul spune nu Mitul normalitatii .

Descopera lumea fascinanta a cartilor cu libraria online Bookzone, partenerul tau in calatoria literara. Bookzone, mereu la un click distanta.

Carti scrise de Gabor Mate

-10%
Minti imprastiate

Minti imprastiate

PRP: 56 Lei 50.4 Lei
-10%
BestSeller
-25%
Cand corpul spune nu

Cand corpul spune nu

PRP: 60 Lei 45 Lei
-10%
Mitul normalitatii

Mitul normalitatii

PRP: 89 Lei 80.1 Lei
-25.5%
Tine-ti copiii aproape

Tine-ti copiii aproape

PRP: 75 Lei 55.9 Lei
Hardcover
-20%

Pachete promotionale Gabor Mate

-20.7%
Pachet Gabor Mate - 2 carti

Pachet Gabor Mate - 2 carti

PRP: 107 Lei 84.9 Lei
-24.5%
-28.1%
Nou
-31.3%
Pachet Intelege-ti ranile

Pachet Intelege-ti ranile

PRP: 144 Lei 99 Lei
Nou
-23.6%
Pachet De la minte la corp

Pachet De la minte la corp

PRP: 110 Lei 84 Lei