Alberto Manguel

Alberto Manguel

BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de Alberto Manguel , oferindu-ti acces la intreaga colectie de carti, inclusiv volume exclusive , una dintre cele mai memorabile lucrari fiind Istoria lecturii . Alberto Manguel se bucura de un succes rasunator si incontestabil, cu vanzari impresionante pentru fiecare titlu. Stilul unic si personajele viu conturate sunt elementele definitorii ale operei sale.

Fiecare creatie semnata de Alberto Manguel este o invitatie la lectura, savurata de mii de admiratori. Cel mai bine vanduta carte scrisa de Alberto Manguel de pe BOOKZONE este Istoria lecturii.

Poti gasi toate cartile scrie de Alberto Manguel pe www.bookzone.ro astfel incat sa te bucuri de o colectie completa de carti apreciate de cititori.

Impactul cartilor scrise de Alberto Manguel depaseste granitele succesului comercial. Mesajele profunde din scrierile sale au reusit sa atinga sufletele cititorilor. Ti-a placut cartea Istoria lecturii? tunci iti recomandam si aceste titluri scrise de Alberto Manguel: Un cititor in Padurea din Oglinda Monstri fabulosi .

Descopera lumea fascinanta a cartilor cu libraria online Bookzone, partenerul tau in calatoria literara. Bookzone, mereu la un click distanta.

Carti scrise de Alberto Manguel

-5%
Istoria lecturii

Istoria lecturii

PRP: 69.99 Lei 66.5 Lei
-10%
-5%
Monstri fabulosi

Monstri fabulosi

PRP: 54.99 Lei 52.24 Lei