Sf. Ioan de Kronstadt

Viata mea in Hristos

Ediția a doua, revizuită
PRP: 60 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
48 Lei
Adauga in cos

Adaugă în coș

Livrare în România

2-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

2-3 zile lucrătoare

3 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Viata mea in Hristos

Format
165x235
Număr pagini
512
Editura
Sophia
Autor
Sf. Ioan de Kronstadt
Anul publicării
2022
ISBN
9789731368528

Rezumat Viata mea in Hristos - Sf. Ioan de Kronstadt

Domnul cel iubitor este aici. Cum aș putea îngădui să‑mi pă­trundă în inimă chiar și o umbră de răutate? Fie ca toată răutatea din mine să piară, iar inima mea să se umple de mireasma cea bună a nerăutății! Biruiască‑te pe tine dragostea lui Dumnezeu, diavole cel plin de răutate, cel ce ne îndemni pe noi, cei răi după firea cea căzută, către tot răul! Nimic nu poate ucide mai grabnic și trupul, și sufletul ca răutatea. Ea pustiește, zdrobește și chinuiește. Nimeni dintre cei legați de răutate să nu cuteze a se apropia de jertfelnicul Dumnezeului dragostei!


Oriunde m‑aș afla, de îndată ce‑mi înalț ochii inimii mele dintru a mea amărăciune către Dumnezeu, Iubitorul de oameni răspunde fără de întârziere credinței și rugii mele și mâhnirea mi se risipește numaidecât. El îmi este aproape în toată vremea și în tot ceasul. Atâta doar că nu‑L văd, dar Îl simt viu în inima mea. Întristarea este moartea inimii și este o cădere de la Dumnezeu. Când inima ți‑e largă, întru ea domnește pacea. Având o credință vie întru El, înțelegi cum nu se poate mai limpede că Domnul se află necontenit lângă tine și viază întru tine. Ce mijlocitor ori ce înger ne‑ar putea izbăvi de păcate și de necazuri? Nimeni, fără numai Unul Dumnezeu! Cunosc aceasta din proprie cercare.


Să iei aminte întreaga‑ți viață la inima ta! Caută spre ea cu luare‑aminte, ascultând‑o și străduindu‑te a descoperi ce o împiedică să se unească cu Dumnezeu, Cel Ce este izvorul tuturor bunătăților. Aceasta va fi știința științelor, însă cu ajutorul lui Dumnezeu lesne vei putea afla ce te desparte de Domnul și ce te apropie și te unește cu El. Despre aceasta poate da mărturie inima însăși, atât cea aflată în unire cu Dumnezeu, cât și cea care s‑a despărțit de El. Diavolul se căznește cu tot chipul să se pună stavilă între inima noastră și Dumnezeu și ne depărtează de Domnul prin patimi sau prin pofta trupului, pofta ochilor și trufia vieții.

frunza

Fragment din carte

Detalii produs
Despre Sf. Ioan de Kronstadt
Sf. Ioan de Kronstadt
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Sf. Ioan de Kronstadt inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Sf. Ioan de Kronstadt se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Sf. Ioan de Kronstadt. Fiecare carte scrisa de Sf. Ioan de Kronstadt este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Sf. Ioan de Kronstadt in categoria Sf. Ioan de Kronstadt astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


De la același autor

PRP: 60 Lei

48 Lei